Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fernet Stock Citrus Sound of Summer už budúci týždeň v Nitre!

Fernet Stock Citrus Sound of Summer už budúci týždeň v Nitre
Fernet Stock Citrus Sound of Summer už budúci týždeň v Nitre

BRATISLAVA - Nitriansky amfiteáter čaká budúcu sobotu podujatie, na ktoré sa bude dlho spomínať. Už 26. júna tu štartuje prvá zo štyroch exkluzívnych letných párty - Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Do Nitry spolu s Davidom Kollerom príde zahrať aj Rytmus, kapely Polemic, Ska2tonics či Talkshow.

David Koller s kapelou sa toto leto na Slovensku exkluzívne predstaví iba na akciách Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Základom takmer dvojhodinového programu budú najväčšie hity legendárnej skupiny Lucie ako Černý andělé, Skamenělý dítě, Troubit na trumpety, Šrouby do hlavy, Amerika či Chci zas v tobě spát. Spolu s Davidom Kollerom sa na pódiu predstaví aj basgitarista Marek "Marta" Minárik, bývalý bubeník Lucie Tomáš Marek, výborný gitarista Michal Pelant a nesmierne atraktívnym hosťom bude aj hráč na perkusie - Kollerov syn Adam. Celý tím okolo Davida Kollera tvorí až 12 ľudí.

Tradičné letné podujatia pod značkou Fernet Stock Citrus Sound of Summer prinesú toto leto zábavu do štyroch slovenských miest. Akcie nabité skvelým hudobným programom sa budú konať vždy v sobotu, začiatok je plánovaný na 18:00 hod. Prvé podujatie štartuje 26. júna v Nitre (Amfiteáter), pokračovať sa bude 17. júla v Prievidzi (Mestské kúpalisko), 24. júla v Banskej Bystrici (Plážové kúpalisko Štiavničky) a veľké finále čaká 7. augusta Zemplínsku Šíravu (obec Kaluža).

Zaujímavosťou bude pripravovaná spoločná skladba Davida Kollera so slovenským raperom Rytmusom. Tento track uvedú exkluzívne premiérovo práve na podujatiach Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Rytmus bude ďalšou hviezdou, ktorá príde zabaviť návštevníkov na každé zo štyroch podujatí. Popri Kollerovi a Rytmusovi sa môžu návštevníci tešiť aj na koncerty ďalších slovenských kapiel. V programe jednotlivých akcií sa objavia mená ako Polemic, Para, Hex, Chiki Liki tu A, Marián Čekovský, Aya, Ska2tonics, Talkshow, Marián Greksa, Horská Chata či Heľenine oči. Každé podujatie zo série vyvrcholí Oldies párty Rádia VIVA.

Chýbať nebudú ani sprievodné podujatia, ktoré chystajú partneri celého projektu. Vstup na podujatie nie je vekovo obmedzený, mládež do 15 rokov môže prísť iba v sprievode jedného z rodičov alebo zodpovednej osoby. Vstupenky za priateľských 7,90 € získate v sieti Ticketportal, na mieste bude vstupné 9,90 €.

 

Predpredaj tu

 

Fernet Stock Citrus Sound Of Summer

26. jún 2010 - Nitra/Amfiteáter

17. júl 2010 - Prievidza/Mestské kúpalisko

24. júl 2010 - Banská Bystrica/Plážové kúpalisko Štiavničky

7. august 2010 - Zemplínska Šírava/Kaluža

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu