Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ONLINE Slovenskí fanúšikovia sú ko**ti, usmieva sa exlíder skupiny Lucie David Koller

David Koller Zobraziť galériu (3)
David Koller

Už 26. júna odpáli v amfiteátri v Nitre DAVID KOLLER svoje prvé zo štyroch exkluzívnych letných vystúpení na Slovensku. Počas leta sa s exkluzívnou šou plnou najväčších hitov LUCIE predstaví len na eventoch Fernet Stock Citrus Sound of Summer.

Základom takmer dvojhodinového programu budú najväčšie hity legendárnej skupiny Lucie ako Černý andělé, Skamenělý dítě, Troubit na trumpety, Šrouby do hlavy, Amerika či Chci zas v tobě spát. Spolu s Davidom Kollerom sa na pódiu predstaví aj kultový basgitarista Marek "Marta" Minárik, gitarista Lucie Michal Pelant a nesmierne atraktívnym hosťom bude aj hráč na perkusie - Kollerov syn Adam. Ako sa hrá otcovi so synom? Čo vraví syn na slávneho otca? Opýtajte sa osobne, čo vás zaujíma!

Tradičné letné podujatia pod značkou Fernet Stock Citrus Sound of Summer prinesú toto leto zábavu do štyroch slovenských miest – Nitra, Prievidza, Banská Bystrica a Zemplínska Šírava. Akcie nabité skvelým hudobným programom sa budú konať vždy v sobotu, začiatok je plánovaný na 18:00 hod.

Prvé podujatie štartuje už 26. júna v Nitre (Amfiteáter), pokračovať sa bude 17. júla v Prievidzi (Mestské kúpalisko), 24. júla v Banskej Bystrici (Plážové kúpalisko Štiavničky) a veľké finále čaká 7. augusta Zemplínsku Šíravu (obec Kaluža). Zaujímavosťou bude pripravovaná spoločná skladba Davida Kollera so slovenským raperom Rytmusom. Tento track uvedú exkluzívne premiérovo práve na podujatiach Fernet Stock Citrus Sound of Summer.

Rytmus bude ďalšou hviezdou, ktorá príde zabaviť návštevníkov na každé zo štyroch podujatí. Popri Kollerovi a Rytmusovi sa môžu návštevníci tešiť aj na koncerty ďalších slovenských kapiel. V programe jednotlivých akcií sa objavia mená ako Polemic, Para, Hex, Chiki Liki tu A, Marián Čekovský, Aya, Ska2tonics, Talkshow, Marián Greksa, Horská Chata či Heľenine oči.

Každé podujatie zo série vyvrcholí Párty Rádia VIVA až do rána. Chýbať nebudú ani sprievodné podujatia, ktoré chystajú partneri projektu. Vstup na podujatie nie je vekovo obmedzený, mládež do 15 rokov môže prísť iba v sprievode jedného z rodičov alebo zodpovednej osoby. Vstupenky za priateľských 7,90 € získate v sieti Ticketportal, na mieste bude vstupné 9,90 €.

 

Predpredaj tu

 

Fernet Stock Citrus Sound Of Summer

26. jún 2010 - Nitra/Amfiteáter

17. júl 2010 - Prievidza/Mestské kúpalisko

24. júl 2010 - Banská Bystrica/Plážové kúpalisko Štiavničky

7. august 2010 - Zemplínska Šírava/Kaluža

Rozhovor

10:25:36 - otázka od: Rebeka ahoj David, pred dvoma rokmi si vystupoval aj s Kollerbandom v Ziline-dovtedy som Ta velmi nepoznala,ale musim povedat ,ze si si ma ziskal,koncert bol skvely:)) drzim palce v buducnosti,pekny den :-))) Omlouvame se za zpozdeni, muze za to managment :) A dekuji, David a Adam

10:25:58 - otázka od: lea Ahoj, chcela by som sa spýtať aký si mal vzťah k adriane bartošovej?Ďakujem Kdo to je?

10:27:08 - otázka od: tomeeKE ahoj, cital som, ze chystas na festivale aj nejaku spolocnu vec s Rytmusom... Uz nacvicujete? :) Bude realitou uz v NItre? Vznikne z toho aj nejaky oficialny singel alebo pojde len o ojedinelu vec na tieto styri festivaly? Singl zatim neplanuijem, ale nejaky spolecny pisnicky zahrajem. V Nitre to jiz bude realitou.

10:29:07 - otázka od: jasonLM mozes prezradit nieco z playlistu ktory odohrate na feste? Tesim sa na vas v Bystrici... Od Lucie urcite Cerny Andele, Amerika, Zkamenely dite, od Kollerbandu Tezkej sen a pak Chci zas v tobe spat a z posledni desky napr. Lajka z IP Pavlova.

10:29:42 - otázka od: martina naozaj budete hrat nieco spolocne aj s Rytmusom? To si neviem predstavit, akoze ty povies ZKAMENELY DITE a on nato SI ZABIL ? :) Uvidime se teprv dneska s Rytmusom.

10:30:05 - otázka od: Martina Zdravim David Prajem pekny den. Lucie je uplne super moja naj pesnicka je ..chci zas v tobe spat..nazivo z orchestrom je spickova.... prajem vela uspechov a stale viac fanusikov... martina Diky. David

10:30:19 - otázka od: lupič bude na festivaloch aj moznost ziskat tvoj autogram? No jasne..

10:30:52 - otázka od: laci Cital som ze do Nitry veziete dva nakladiaky s technikou... soferujete vy dvaja ?:) Nesmis dat na vsechno co sa tara :) David a Adam

10:31:48 - otázka od: edo Som veľkým fanúšikom LUCIE a samozrejme Vás pán Koller.Doteraz som absolvoval všetky koncerty v Bratislav. So mojimi deťmi,keď boli ešte malé,pri návratoch domov z dovoleniek sme si svorne v aute spievali...UŽ SE NECHCI NIKDY VRECET.TAM KDE BYLO MIZERNE............Chystáte v Blave nejaké vystúpenie v tomto roku????? Neco bude urcite na jesen.

10:32:34 - otázka od: Agatha Ahoj David, co si myslis o autizme? Nemas pocit, ze je ti to blizke? Nevim co presne myslite.

10:33:37 - otázka od: baili Ahoj David, mna by zaujimalo, aky si doma,kazdy ta ma za hviezdu, ale doma predpokladam si obycajny chlap, mylim sa?si bordelar? :) Veci ukladam horizontalne a kdyz mi nekdo zacne uklizet, tak je z toho bordel.

10:34:49 - otázka od: johnyKE ma niekto z vas konto na facebooku? poznate fanusikovsku stranku tohto festu? nieste jej sucastou? http://www.facebook.com/?ref=home#!/mojcitrus?ref=ts Tu neznam. Ted se snazim ziskat hesla na svuj Facebook, tak snad zacne fungovat.

10:36:55 - otázka od: verca ahoj Davide, tady pritelkine tveho ridece Tomase ...chci ti jenom rict ze kazdej tvuj koncert kterej sem slysela byl nezapomenutelny ...docela se tesim jak im o ukazes na Slovensku :-) hezkej den Cau, dik, taky se tesim na koncerty. Hrajem s kapelou skoro porad, nova deska , koncerty, dneska unplugged tady v Blave,spoluprace s jinejma muzikantama, tak to celkem slape.

10:37:12 - otázka od: baili David si zadany? ?

10:43:39 - otázka od: Margerita Kde sa mozem s Davidom Kollerom stretnut najblizsie? Som zo zvolena :-) BB.24.7.

10:44:17 - otázka od: psycholog :) ODPOVEDAJ RYCHLO A BEZ ROZMYSLANIA :) jablko alebo hruska? macka alebo pes? voda alebo mlieko? euro alebo koruna? thriller alebo komedia? Lucie alebo Kabat? vodka alebo fernet? jablko,voda,kacka,komedia,Lucie,vodka

10:46:33 - otázka od: ivan poznate Rytmusa? co na neho hovorite? Jasne ze se zname.Velmi vtipne mi pripadaly ty kecy na desce Kontrafaktu Milionar, to sem se velmi bavil a trochu se bal aby sem se tam neobjevil taky..

10:46:56 - otázka od: sisska32 ahojte chalani co vy tu v bratislave? dame zur vecer? Cau Šiško, radsi ne.

10:50:51 - otázka od: diva Chinaski spolupracovali s No name, viete si vy predstavit spolupracu s nejakou slovenskou kapelou? Treba s Rytmusom? Zpival jsem jednou taky pisnicku na desce R.Mullera a nejake veci s nami nahraval Andrej Seban a posledni singel nahraval bici opet Martin Valihora a Michal Bugala kytaru, v kapele je Marta Minarik atd.Jo a vlastne jsem tu uz parkrat hral s kapelou Martina Valihory. Teda to je jen zurova kapela..

10:51:15 - otázka od: zena Na Facebooku je skupina Som žena a bežne nosím v kabelke 5 litrovú fľašu Pervollu, pridate sa? :D Neznam

10:52:23 - otázka od: janča Jéééééj - raz za deň stretnúť človeka!!!( škoda že len cez net:( - a hneď mám dobrú náladu na celý deň. Všetko najsam- super na všetkých frontoch a skvelý deň prajem! Dekujem mockrat, napodobne.

10:55:59 - otázka od: inka Ahoj David, pozdravujem a zelam ti krasny dnicek. Ake si znamenie? Dekuji jsem krysa.

10:57:38 - otázka od: mara ahojte chlapci :) david, ake vlastnosti zdedil tvoj syn po tebe, hm? dakujem Dobrou naladu a zalibu v muzice. A hraju dobre na bubny :) Adam

10:59:25 - otázka od: sonaya Mam otazku na Adama....neprekazala ti niekedy otcova popularita? dakujem AjA Neprekazi, proc? To je jeho popularita a jeho boj. A navic ty popularity neni tolik. Tu si uzivaj pseudolidi typu Agáty Hanychový a Sámera Issy. Adam

11:00:36 - otázka od: dana ako fungujete na internete? ste registrovani na nejakych socialnych sietach? napr. Facebook Já myslim, že oba fungujeme na internetu. Ja Facebook mám, David má taky, ale zatim se na tom pracuje... Adam

11:01:07 - otázka od: Tinqa Dobry den pan Koller...s tym Rytmusom to myslite naozaj vazne?? Dost si pokazite renome u ozajstneho publika :/ Vam zelam vsetko dobre... Dekujem za nazor. Taky prajeme vsetko dobre. D

11:02:58 - otázka od: kossa zdravim!Možem TYKAT? je mi 41. . .. . .pamatam si Ta este z čias Tvojich džezovych začiatkou . . .prvy krat som Ta počul v Bardejove s LUCII niekedy okolo roku 1990-1992 . . .počul si niečo o Prešovskom džezovom konzervatoriu? mam 14ročneho syna hraje bicie /podobne ako ja je tiež samouk/a chcel by tam študovat čo by si mu odporičil? prajem vela vela uspechov a hodne zdravia Emil Doporucil bych dobryho ucitele a ucebnice profesora Miloše Veselýho.

11:03:47 - otázka od: oski Ktory klip od Lucie mate najradsej? Vona rika jo od Petra Vachlera.

11:04:55 - otázka od: peter aký najhorší zážitok máte z koncertov? stávajú sa vám aj trapasy? Z koncertu mam dobry zazitky, kazdej koncert dobrej. Jednou jsem hodil kytarou po zvukari a za to se velmi stydim.

11:05:18 - otázka od: igor chocholacek cau davide nemam ziadnu otazku no ale chcem ti zablahoželat k okruhlym narodeninam hlavne vela zdravia.Bol som na 2 tvojich koncertoch 88-99 BA v petržalke a asi o 2 rroky na inchebe.velmi silny zažitok.bolo to super dik.igor Taky dekuji. Hlavne abych se toho dozil.

11:07:19 - otázka od: sisa ake hudobne idoly ma otec a ake syn? :) diky Ja (David) mam rad treba Prince, bude koncert v Linci v Rakousku, tam jedem oba. Adam

11:07:19 - otázka od: Elena Ahod David, chcem Ťa iba pozdraviť a poďakovať za dobrú hudbu, ktorú robíš s ostatnými "kolegami". Doma Ťa počúvame tri generácie: 20, 40 a 60 r. Já to tušil, zatim chodili holky pro podpisy pro maminky a teď už chodľj pro podpisy pro babičky...

11:08:09 - otázka od: Maťo Ahoj David, tak by som povedal, že najvyšší čas znova niečo vymyslieť s chalanmi z Lucie. Môj najhlbší zážitok za posledných X rokov, vami zahraná Slovenská hymna na koncerte v BA hala na Pasienkoch.A vôbec koncerty boli super, tak niečo poriešte.Všetko dobré do života a pekný deň. Prijd na Kollerband. Lucie is dead.

11:09:01 - otázka od: Nikitka Ahoj David musím ti povedať, že si pre mňa človek s obrovskou charizmou a nádherným hlasom prajem ti všetko dobré do buducnosti veľa hudobných ale aj osobných úspechov, a dúfam, že ešte niekedy zavítaš do Žiliny kde si raz na Staromestských slávnostiach bol úžasný, podravujem aj synčeka:) a prajem pekný deň:) To vypadá jako kdybych si to napsal sám :) Dekujem, zdravíme taky.

11:12:54 - otázka od: fanny chlapi, comu inemu okrem hudby sa venujete? dik fanny MeetFactory.cz a spuste jinej dalsich veci treba ve svymu studiu spolupracuju s ruznejma kapelama. Spolupracuju taky s nadaci Terezy Maxovy, pomaham s muzikou Gabriele Benakove. Adam dela muziku se svojí kapelou Bug and Dub. www.bandzone.cz/bugdub

11:12:54 - otázka od: marko aky je vas nazor na slovenskych fanusikov? Podľa mňa sú to kokoti :D))

11:14:08 - otázka od: anjelik David, aka z tvojich pesniciek je tvoja srdcovka? Aktualni singl Ty a Ja. Jeste to neni venku, dneska jsme to dali do radia VIVA a zdravíme Vás, končíme tady a mějte se pěkně. David a Adam

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu