Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna dvojica 20 rokov po rozchode: Na povrch vyťahujú ďalšiu špinu... Skloňuje sa nevera!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Odhalila ďalšie pikantné tajomstvo. Počas tohto mesiaca uzrie svetlo sveta kniha s názvom The Woman In Me, ktorá mapuje život speváčky Britney Spears (41). Na povrch sa tak pomaly dostávajú detaily, ktoré sa v nej nachádzajú. Hlavu v smútku z toho zrejme má jej bývalý priateľ Justin Timberlake (42). O ňom tvrdí, že ju prinútil ísť na potrat a najnovšie pridala aj obvinenia z nevery.

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že v novej knihe Britney Spears sa bude hudobníčka detailne venovať jej vzťahu s Justinom Timberlakeom. S ním bola vraj v minulosti tehotná a práve slávny spevák mal byť dôvodom, prečo išla na potrat.

Magazín TMZ však informuje o tom, že to nebude jediné pikantné tajomstvo, ktoré o ich vzťahu prezradí. Väčšina fanúšikov totiž v minulosti tipovala, že sa dvojica rozišla kvôli nevere Spears. Podľa speváčky to však bolo naopak.

Spomínaný magazín informuje, že v knihe umelkyňa napísala, že neverný bol Timberlake. Ten mal vraj pomer so slávnou ženou, ktorú však Spears nechcela menovať, pretože má dnes rodinu a nechce jej znepríjemňovať život. Dvojica spolu chodila 3 roky, avšak vyzerá to tak, že ich vzťah bude hrať v očakávanom diele veľmi dôležitú úlohu.

Slávna dvojica 20 rokov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Britney SpearsJustin Timberlake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu