Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Britney Spears prehovorila o opatrovníctve: Prísny režim… Bolo to ponižujúce!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LAS VEGAS – So svojím otcom sa zrejme nikdy nezmieri. Americká speváčka Britney Spears (41) v posledných dňoch rozvírila hladinu šoubiznisu svojou knihou s názvom The Woman in Me. V nej okrem iného opisuje, ako vyzeralo obdobie, počas ktorého bol jej opatrovníkom jej otec James (71). Toho kráľovná popu podľa očakávania vôbec nešetrila…

Kniha kontroverznej hudobníčky oficiálne vyšla len počas tohto týždňa, no diskutovanou sa stala oveľa skôr. Už niekoľko týždňov pred jej vydaním sa totiž verejnosť dozvedela napríklad to, ako vyzeral jej vzťah s Justinom Timberlakeom a aj to, že ju mal spevák dotlačiť k potratu.

Veľmi veľa jej fanúšikov bolo zvedavých, čo vo svojom diele povie o otcovi Jamesovi, ktorý bol dlhé roky jej opatrovníkom. Spears sa to nepáčilo a na svojho otca nemala dobrého slova.

To, že ich vzťah je zrejme nenávratne zničený, potvrdzujú jej slová. „Mala som za sebou vyčerpávajúcu šnúru koncertov v rezidencii v Las Vegas. Jedno z vystúpení som chcela zrušiť, pretože som chcela stráviť čas s mojim synmi. Nikdy som si s nimi vo Vegas nepozrela film, len som chcela spraviť pukance stráviť s nimi nejaký čas. Otec mi to však nedovolil a povedal, že tam musím ísť. Pozrela som sa na moju mamu, ale tá len odvrátila zrak. Vtedy som sa začal cítiť ako v nejakom kulte, ktorého lídrom je môj otec,“ napísala Spears.

Okrem toho opísala aj prísny režim, ktorý musela dodržiavať. V rámci neho musela držať prísnu diétu, počas ktorej mohla jesť len kuracie mäso a zeleninu. „Dva roky je veľmi dlhá doba a ja som nemohla jesť to, čo som chcela. Hlavne vtedy, keď sa jedná o vaše telo a vy pracujete a zarábate peniaze, z ktorých všetci žijú. Dva roky som prosila o hranolky a nemohla som ich mať. Bolo to veľmi ponižujúce,“ uviedla speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu