Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nenávidený otec Britney Spears skončil v nemocnici: Jeho stav je vážny... BOJUJE O ŽIVOT!

Britney Spears Zobraziť galériu (4)
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LOS ANGELES - Počas uplynulého roka trápili otca speváčky Britney Spears (41) - Jamieho (71) viaceré zdravotné problémy. Najnovšie musel byť hospitalizovaný v nemocnici kvôli infekcii a jeho stav je pomerne vážny. Lekári sa preto rozhodli, že musí podstúpiť operáciu.

Jamie Spears bol do roku 2021 poručníkom hviezdnej speváčky, ktorá však proti tomu dlhé roky bojovala. Po tom, ako súd jej požiadavkám vyhovel, adresovala svojmu otcovi poriadne drsné slová a prostredníctvom sociálnych sietí mu okrem iného odkázala aj to, aby zhorel v pekle. 

Aktuálne otec slávnej speváčky plní stránky bulváru opäť. Kvôli silnej infekcii musel byť hospitalizovaný v nemocnici a dokonca podstúpil operáciu. Ako informuje magazín Page Six, jeho stav nie je vôbec ideálny.

„Jamie dostal silnú infekciu, kvôli ktorej musel podstúpiť operáciu. Je hospitalizovaný už niekoľko týždňov na klinike, kde sa na takéto problémy špecializujú," povedal jeden zo zdrojov. Druhý pre magazín doplnil, že jeho stav je naozaj vážny.

Počas tohto roka mal už Spears viaceré zdravotné problémy. V auguste musel byť taktiež hospitalizovaný kvôli problémom s kolenom. Rovnako sa špekulovalo o tom, že počas leta bol opäť na liečení kvôli dlhoročným problémom s alkoholom. 

Britney Spears
Zobraziť galériu (4)
Britney Spears  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Britney SpearsJamie Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu