Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Otcovi (71) Britney Spears AMPUTOVALI nohu: Prvé FOTO po zákroku... Je na invalidnom vozíku!

Jamie Spears Zobraziť galériu (2)
Jamie Spears (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Otec Britney Spears, Jamie Spears (71), si prechádza vážnymi zdravotnými problémami. Po viacerých neúspešných operáciách mu lekári museli amputovať nohu. Teraz sa prvýkrát po zákroku objavil na verejnosti... Musí používať invalidný vozík!

Zdravotné problémy u Jamieho Spearsa začali po tom, čo mu v roku 2000 voperovali náhradu kolena. Jeho telo sa však so zákrokom nedokázal vysporiadať a dostal silnú infekciu. Ako informoval zdroj PageSix, otec hudobnej hviezdy podstúpil kvôli problematickému kolenu niekoľko operácii, no neboli úspešné...

Poslednou možnosťou bola preto amputácia. Operáciu podstúpil ešte v novembri a postihnutú pravú nohu mu museli odrezať kúsok nad kolenom. A aktuálne bol prvýkrát od zákroku videný na verejnosti. Paparazzi ho nafotili pri sklade v Kentwoode, kde aktuálne žije, ako mu blízki pomáhajú presadnúť zo sedala spolujazdca na invalidný vozík. „Stále žije v karavane vedľa skladu so všetkými vecami Britney,“ povedal pre PageSix začiatkom mesiaca zdroj.

Jamieho slávna dcéra sa k zdravotným problémom svojho otca zatiaľ nijako nevyjadrila. A hoci krátko po tom, čo sa informácia o amputácii dostala na verejnosť, nahrala na Instagram spoločnú fotku, po chvíli ju vymazala. Zdroj tvrdí, že Britney o zmierenie s Jamiem nemá záujem.

Otcovi (71) Britney Spears
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jamie Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu