Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Konečne sa to podarilo: Kardashianka je TEHOTNÁ... Manželovi to na koncerte oznámila TRANSPARENTOM!

Kourtney Kardashian je po dlhej a náročnej ceste za počatím konečne tehotná. Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kardashian je po dlhej a náročnej ceste za počatím konečne tehotná. (Zdroj: Instagram K.K./SITA)

LOS ANGELES - Kourtney Kardashian (44) sa netajila tým, že s manželom Travisom Barkerom (47) túžia po bábätku. Keď to nešlo prirodzenou cestou, skúšali aj umelé oplodnenie. Ani to však nevyšlo. Dvojica preto prijala fakt, že všetko je tak, ako má byť. O to väčšiu radosť majú určite teraz - Kourtney je tehotná. Šťastná budúca mamička to manželovi oznámila na koncerte obrovským transparentom!

Kourtney Kardashian prežíva obrovské šťastie. Dlho sa totiž so svojím manželom Travisom Barkerom, bubeníkom kapely Blink-182, snažili o bábätko. Nešlo to prirodzene, no nevyšlo ani umelé oplodnenie. Vlani v decembri tmavovláska priznala, že snažiť sa prestali. IVF jej totiž okrem iných symptómov, spôsobilo aj hlbokú depresiu. 

No a keď už dvojica prijala fakt, že všetko je tak, ako má byť, prišla tá najkrajšia správa. Kourtney ju oznámila manželovi priamo na koncerte veľkým transparentom. „Travis, som tehotná,“ držala Kardashianka v ruke obrovský nápis. Bubeník si to v tom momente namieril z pódia priamo za ňou, objal ju a vybozkával. Video neskôr zverejnili aj na sociálnej sieti Instagram.

A fanúšikovia sa zhodujú, že spôsob oznámenia tejto radostnej správy sa im naozaj podaril. „Gratulujem. Páči sa mi to oznámenie,“ napísala jedna zo sledujúcich. Ďalší si myslí, že Kourtney je tehotná už dlhšie a transparentom na koncerte chcela dvojica správu oznámiť len verejnosti. „Povedal by som, že toto je "verejné" oznámenie o tehotenstve, keďže vyzerá, že je v 3-5 mesiaci.“

Manželia majú veľkú rodinu a čoskoro sa rozrastie o ďalšieho člena. Aktuálne spolu vychovávajú 5 detí. Tri Kardashiankine, ktoré má zo vzťahu so Scottom Disickom - 13-ročného Masona, 10-ročnú Penelope a 8-ročného Reigna a 2 Travisove - 29-ročného Landona a 17-ročnú Alabamu, ktoré má s bývalou manželkou Shannou Moakler. 

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu