Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Maskér z Let´s Dance odhaľuje: Komu stačí štipka líčenia a komu robia CELOTELOVÚ úpravu!

Tomáš Vida a Petra Dubayová
Tomáš Vida a Petra Dubayová (Zdroj: FB/Tomáš Vida)

BRATISLAVA – Tomáš Vida je vizážistický guru. Ak nalíči hociktorú ženu, stáva sa z nej bohyňa. Svoju zručnosť predvádza aj v tanečnej súťaži Let´s Dance, kde pod jeho rukami skrásnela nejedna celebrita či tanečníčka.

Kilá make-upu, púdru, líceniek, množstvo tieňov na oči či maskár. V tanečnej súťaži Let´s Dance sa skrášľovacích prípravkov minie neúrekom a každé líčenie je špecifické. Musí sa hodiť ku konkrétnemu tancu či konkrétnej dobe. Tomáš Vida, dvorný vizážista Dermacol, si však prácu na tanečnej súťaži opakovane a veľmi rád užíva. „Je to úžasné, lebo pre každého vizážistu je to kreatívna výzva“, hovorí jeden z vizážistov, ktorí pracujú na projekte Let´s Dance. Atmosféra je vraj veľmi príjemná: „Pracuje sa s nimi veľmi dobre, každý sa na to líčenie teší“, pochvaľuje si Tomáš a popisuje, čo všetko sa s tanečníkmi a celebritami robí. Vizážisti, ktorých je v zákulisí asi päť či šesť, sú však šikovní.

Má niekto z účinkujúcich aj nejaké špeciálne požiadavky či nebodaj maniere? „Už poznajú moju prácu aj môj štýl, takže sa radi zveria do mojich rúk“, hovorí Tomáš a pridáva informáciu, že častokrát prídu aj oni sami s nápadom, čo by sa hodilo ku kostýmu, neraz ho aj sami inšpirujú. Boli sme zvedaví, kto sa najľahšie líči a prečo. A čuduj sa svete – Tomáš prezradil aj konkrétne mená a pridal k tomu aj vysvetlenie. Rovnako aj to, ako zvládajú líčenie muži.

Maskér z Let´s Dance odhaľuje: Komu stačí štipka líčenia a komu robia CELOTELOVÚ úpravu! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Let´s DanceDermacolTomáš VidaLíčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu