Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kráľovská rodina zverejnila čierno-biele FOTO: Obrovské zdesenie ľudí... Začali oplakávať ťažko chorú Kate!

(Zdroj: Instagram princeandprincessofwales)

LONDÝN - Pred pár dňami uplynulo presne 13 rokov od veľkolepej svadby princa Williama (41) a Kate Middleton (42). Práve pri tejto príležitosti oficiálny profil manželov na sociálnej sieti Instagram zverejnil spoločné foto z ich veľkého dňa. Spôsob, akým sa ho rozhodli vylepšiť, však nebol práve najšťastnejší. Ľudí záber vystrašil a ťažko chorú princeznú začali oplakávať!

Pred mesiacom vyšla princezná z Walesu Catherine na svetlo sveta s trpkou správou. Informovala verejnosť, že jej diagnostikovali rakovinu a podrobuje sa preventívnej chemoterapii. „Bol to, samozrejme, obrovský šok a spolu s (princom) Williamom sme robili všetko pre to, aby sme to spracovali a zariadili sa s ohľadom na našu mladú rodinu,“ vyhlásila vtedy Kate. 

Galéria: Princezná Catherine

Veľa detailov ohľadom zdravotného stavu princeznej známych nie je. Dokonca zostáva záhadou aj to, ktorú časť jej tela zákerná rakovina zasiahla. Kate sa aktuálne sústreďuje na liečbu a na verejnosti sa vôbec neobjavuje. Dokonca aj na spoločnom profile na sociálnej sieti Instagram boli doposiaľ len príspevky, ktoré mapovali činnosť Williama a ich syna Louisa. 

O to viac verejnosť vystrašila najnovšia fotka. Svadobná snímka princa Williama a Kate v čierno-bielom prevedení mala osláviť 13. výročie ich sobáša... No namiesto toho vyvolala rozruch. Práve farebná úprava navodzovala dojem, že sa stalo niečo zlé a vzhľadom na nedávne správy o zlom zdravotnom stave princeznej Catherine, ju mnohí dokonca začali oplakávať. 

„Myslela som, že zomrela,“ napísala jedna z komentujúcich. „PR tím má problém. Situácia je známa, takže zverejniť čierno-bielu fotku zbytočne vyvoláva poplach,“ pridal sa ďalší a ďalší: „Čierno-biela fotka? Vydesilo ma to!“ Aký máte názor na farebnú úpravu svadobnej fotky vy?

Viac o téme: Princ WilliamKate MiddletonPrincezná Catherine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu