Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná hviezdička pózovala v bikinách: Prezradila aj pohlavie dieťatka!

Travis Barker a Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (2)
Travis Barker a Kourtney Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nie je žiadnym tajomstvom, že najstaršia z Kardashianiek - Kourtney (44) prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Po boku Travisa Barkera (47) priam žiari. Svoj podiel na tom majú nepochybne aj tehotenské hormóny, keďže pod srdcom nosí vytúžené dieťatko. Aha, fanúšikom sa najnovšie ukázala v bikinách.

Z hviezdnej Kourtney Kardashian sa čochvíľa stane 4-násobná mamička. Kráska, ktorá sa s celou famíliou zviditeľnila účinkovaním v ich vlastnej reality šou Keeping Up with the Kardashians, má tri deti zo vzťahu so Scottom Disickom. Začiatkom roka 2021 vyšlo najavo, že brunetka sa dala dokopy s bubeníkom Travisom Barkerom. A veru, je to láska ako hrom!

Dvojica sa netajila tým, že túži po spoločnom dieťatku. Nuž, a táto túžba sa im už aj čochvíľa naplní. Ako sme vás nedávno na topkách informovali, tmavovláska je v požehnanom stave. Guľaté bruško pyšne vystavila na obdiv v uplynulých dňoch, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila sériu zaujímavých fotografií. Na jednej z nich dokonca pózuje v úsporných bikinách. 

Tehotná hviezdička pózovala v
Zobraziť galériu (2)

Kourtney a Travis sa s followermi podelili tiež o moment, keď sa dozvedeli, či tmavovláska nosí pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko. A spravilo to veru ozaj originálne. 

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu