Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manžel hviezdnej Kardashianky zverejnil šokujúcu FOTO: Och, nič pre slabšie povahy!

Travis Barker Zobraziť galériu (2)
Travis Barker (Zdroj: SITA)

MANCHESTER - K nepríjemnému zraneniu môže dôjsť aj na koncerte. Svojich fanúšikov o tom presvedčil známy americký bubeník Travis Barker (47), ktorý na sociálnych sieťach ukázal, ako dopadla jeho ruka po koncerte v Manchestri.

Posledné týždne boli pre umelca ako na hojdačke. So svojou manželkou Kourtney Kardashian sa v lete dozvedeli, že čakajú svoje prvé spoločné dieťatko. Pred pár týždňami však prežili chvíle hrôzy. Kourtney museli urýchlene previesť do nemocnice, kde lekári bojovať o život ich nenarodeného bábätka.

Všetko však našťastie dobre dopadlo a Barker sa momentálne naplno sústredí na svoje hudobné turné. So svojou kapelou Blink-182 v pondelok skončili európsku časť koncertnej šnúry, ktorá vyvrcholila v britskom Manchestri. V miestnej AO aréne, ktorá má najväčšiu kapacitu vo Veľkej Británii, odohrali až 2 koncerty. Avšak na ten prvý spomínaný hudobník tak skoro nezabudne.

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil zábery, ako dopadla jeho ruka po prvom z vystúpení. To, ako k tomuto zraneniu prišlo, však neprezradil. Každopádne ho to nezastavilo v tom, aby sa na druhý deň opäť postavil pred fanúšikov a spolu s kolegami z kapely predviedol ďalšiu nezabudnuteľnú šou.

Travis Barker
Zobraziť galériu (2)
Travis Barker  (Zdroj: Instagram T.B.)

Viac o téme: Travis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu