Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

ZABUDLA, že TO číta celý svet: Barbra Streisand si vyrobila poriadnu HANBU… Ups!

Barbra Streisand Zobraziť galériu (7)
Barbra Streisand (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci má Barbra Streisand už po 80-ke, vie, že sociálne siete k šoubiznisu jednoducho patria. Aj ona má preto svoj profil, na ktorom je aktívna. No najnovšie akosi zabudla, že všetko, čo napíše, číta celý svet... Vyrobila si tak obrovskú hanbu. Okamžite si začala sypať popol na hlavu!

Obľúbená americká herečka Melissa Mccarthy sa v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti X svojou aktuálnou fotkou. Okamžite si každý všimol, že brunetka v posledných mesiacoch výrazne schudla. Neušlo to ani pozornej speváčke Barbre Streisand, ktorá si však svojím komentárom pod príspevkom vyrobila poriadnu hanbu. 

Herečka bola na zábere s filmovým režisérom Adamom Shankmanom. Toho Barbra nechala pozdravovať a dodala poriadne nevhodnú poznámku. „Pozdravuj ho. Brala si Ozempic?“ opýtala sa, čím narážala na Melissinu schudnutú postavu. Injekcie určené pre diabetikov totiž aktuálne zažívajú vo svete obrovský boom a mnohé známe osobnosti si ich pichajú, aby schudli. 

Herečkiným fanúšikom sa však Barbrina poznámka vôbec nepáčila a okamžite sa na ňu zvalila vlna kritiky. Streisand vzápätí komentár zmazala a začala si sypať popol na hlavu. Vraj McCarthy rozhodne nechcela strápniť. „Vyzerá fantasticky, len som ju chcela pochváliť. Zabudla som, že to číta celý svet,“ vyjadrila sa speváčka, na čo dotknutá herečka reagovala: „Barbra je poklad, milujem ju.“

Viac o téme: Barbra StreisandMelissa McCarthy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu