Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Slávnej Kardashianke skrachoval ďalší vzťah: Lásku nenašla ani po boku slávneho športovca!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ich láska nemala dlhé trvanie. Počas minulého roka sa začalo hovoriť o tom, že Kim Kardashian (43) našla šťastie po boku hráča amerického futbalu Odella Beckhama Jr. (31). Tento vzťah však podľa všetkého skončil, o čom informovala osoba z ich okolia.

Galéria: Kim Kardashian

V septembri minulého roka sme vás informovali o tom, že v živote Kim Kardashian sa objavil nový muž. Tým mal byť americký športovec Odell Beckham Jr. a dvojica sa spolu niekoľkokrát objavila aj v spoločnosti. 

Svoj vzťah si však strážili a tak sa na verejnosť dostávali informácie len vďaka ich blízkemu okoliu. Rovnako sa fanúšikovia tejto dvojice dozvedeli aj o najnovšej správe, ktorá ich však poriadne prekvapila. Podľa všetkého sa totiž slávny párik rozišiel.

„Ich vzťah skončil, postupne to medzi nimi vyšumelo," prezradil zdroj pre magazín People. Tento románik mal začať počas minulého leta a dlho to vyzeralo tak, že Kardashian konečne našla šťastie v láske. Podľa najnovších informácií si však bude musieť na toho pravého ešte počkať.

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu