Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tehotná Kardashianka prežila CHVÍLE PLNÉ HRÔZY: Boj o život nenarodeného dieťatka!

Kourtney Kardashian a Travis Barker Zobraziť galériu (3)
Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prominentná dvojica Kourtney Kardashian (44) a slávny hudobník Travis Barker (47) sa v posledných mesiacoch tešili z toho, že sa im už čoskoro narodí ich prvý spoločný potomok. Počas víkendu však prežili chvíle hrôzy a obrovského strachu. Brunetka podľa vlastných slov musela postúpiť operáciu svojho nenarodeného dieťatka, ktorá mu zachránila život.

Kourtney Kardashian a Travis Barker sú už obaja viacnásobnými rodičmi. Avšak nikdy sa netajili tým, že túžia po spoločnom dieťatku. Keď kráska otehotnela, neskrývali svoju veľkú radosť. Aj fanúšikovia dvojice už netrpezlivo očakávajú, kedy sa ich potomok narodí. 

Kourtney Kardashian a Travis Barker
Zobraziť galériu (3)
Kourtney Kardashian a Travis Barker  (Zdroj: SITA)

Počas víkendu však hviezdny bubeník náhle prerušil tour so svojou kapelou a vrátil sa za svojou partnerkou. Tá totiž náhle skončila v nemocnici. Ako teraz dvojica priznala, stav ich nenarodeného chlapčeka bol veľmi vážny a išlo mu o život.

„Až do smrti budem vďačná doktorom, ktorí zachránili život môjho dieťatka. Takisto budem navždy vďačná môjmu manželovi, ktorý za mnou dobehol do nemocnice, bol po mojom boku a postaral sa o mňa. A takisto aj mojej mame. V minulosti som mala 3 bezproblémové tehotenstvá a na operáciu môjho dieťaťa som nebola pripravená. Vďaka Bohu som mohla odísť z nemocnice s dieťatkom, ktoré je v bezpečí," napísala Kardashian na sociálnej sieti Instagram.

K dramatickej situácii sa vyjadril aj Barker, ktorý napísal: „Boh je úžasný. Priletel som domov kvôli operácii, pri ktorej išlo nášmu dieťatku o život a všetko dobre dopadlo. Chcem sa poďakovať všetkým za podporu." 

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu