Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TRÁPENIE hviezdnej krásky: Po umelom oplodnení PRIBERÁ a má MENOPAUZU!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Svoj vzťah chcú posunúť na ďalšiu úroveň! Najstaršia zo slávnych sestier Kardashianových - Kourtney (42) je trojnásobnou mamičkou. Otvorene však hovorí o svojej túžbe mať ďalšieho potomka. Cesta za splnením tohto sna však nie je jednoduchá.

Kourtney Kardashian a Scott Disick sa zoznámili v roku 2006. Z ich búrlivého vzťahu vzišli tri ratolesti, avšak po viacerých škandáloch sa rozišli. Rodičia 12-ročného Masona, 9-ročnej Penelope a o dva roky mladšej Reign sa však práve kvôli deťom usilujú o to, aby bol ich vzťah korektný. 

Kourtney Kardashian a Scott Disick v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian a Scott Disick v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: SITA)

V januári minulého roka vyšlo najavo, že Kourtney je bláznivo zamilovaná do bubeníka menom Travis Barker. Že to nie je len nejaký románik, dokazujú nielen ich zásnuby, ale aj fakt, že túžia po spoločnom dieťatku. 

Travis Barker a Kourtney Kardashian
Zobraziť galériu (6)
Travis Barker a Kourtney Kardashian  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako prezrádza upútavka na ich šou, ktorá by sa mala na verejnosť dostať 14. apríla, Kourtney otvorene hovorí o umelom oplodnení. Pred kamerami sa so svojou matkou Kris Jenner rozprávali napríklad o tom, že fanúšikovia bez servítky komentujú jej postavu a pýtajú sa, či je tehotná. 

„Je neslušné niekoho komentovať, keď neviete, čím si ten človek prechádza,” poznamenala k tomu tmavovláska. Váhové výkyvy však nie sú to jediné, čo ju trápi. „Lieky, ktoré beriem, mi vyvolali menopauzu. Fakt,” prekvapuje Kourtney.

VIDEO: Upútavka na The Kardashians. 

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu