Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krvavé odhalenie v knihe: Trumpova nádejná viceprezidentka zastrelila svojho vlastného psa! A nie len jeho

Donald Trump a Kristi Noemová počas kampane
Donald Trump a Kristi Noemová počas kampane (Zdroj: SITA/AP Photo/Jeff Dean)

WASHINGTON - Kristi Noemová (52), guvernérka Južnej Dakoty (USA), je považovaná za  kandidátku na viceprezidentku Donalda Trumpa. Teraz však atraktívna politička šokuje krvavým odhalením.

Vo svojej novej knihe, ktorá vyjde v USA budúci mesiac, Noemová opisuje, ako zastrelila svoju fenku Cricketa. O relevantnom úryvku zo zatiaľ nepublikovaného diela informoval v piatok britský Guardian.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Zrejme v skutočnosti chcela vycvičiť 14-mesačného psa na lov bažantov. Ale Cricket bola príliš prudká a agresívna. Potom "ako vycvičená zabijačka" roztrhala sliepky na rodinnom pozemku v susedstve a zaútočila na Noemovú. Tá zviera zastrelila.

Noemová chce týmto príbehom podčiarknuť svoju ochotu robiť v prípade potreby ako politička ťažké a škaredé veci. Hneď nato urobila podobnú vec so "zlou a podlou" kozou, ktorá vždy prenasledovala jej deti.

52-ročná žena spôsobila rozruch televíznym rozhovorom po skončení práva na interrupciu v USA. "Každý jeden život je vzácny," odpovedala na otázku, či maloletá obeť znásilnenia musela mať dieťa. "Neverím, že by tragická situácia mala pokračovať ďalšou tragédiou."

Po zverejnení článku Guardian sa Noemová bránila na online platforme X. "Milujeme zvieratá, ale na farme je potrebné robiť ťažké rozhodnutia, ako je toto," napísala. "Bohužiaľ, pred niekoľkými týždňami sme museli zabiť aj tri kone, ktoré boli s našou rodinou 25 rokov."

Viac o téme: Donald TrumpPrezidentské voľby USAKristi Noemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu