Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Skvelé správy! Herečka bojujúca s rakovinou dostala k narodeninám ten najkrajší darček

Jane Fonda Zobraziť galériu (6)
Jane Fonda (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lekári jej oznámili úžasnú správu! Slávna herečka Jane Fonda, ktorá zvádza boj so zákernou rakovinou, poriadne potešila svojich priaznivcov. Ako najnovšie prezradila, k blížiacim sa 85. narodeninám dostala ten najkrajší darček.

Začiatkom septembra herečka Jane Fonda priznala, že jej lekári objavili Non-Hodgkinov lymfóm. Už vtedy verila tomu, že nad svojou chorobou zvíťazí a nepoddávala sa tomu. A dnes má dôvod na oslavu!

„Minulý týždeň mi môj lekár povedal, že rakovina je v remisii a ja môžem prerušiť chemoterapiu,” uviedla na svojej webovej stránke slávna herečka. „Toto je ten najlepší narodeninový darček!” dodala.  

Herečka sa so svetom delila aj o to, ako jej boj s chorobou prebiehal. Prvé chemoterapie zvládala celkom dobre, avšak netajila, že pri tej poslednej to bolo o čosi náročnejšie. 

„Cítim sa veľmi požehnaná a šťastná. Ďakujem za všetky vaše modlitby a pozitívne myšlienky. Som presvedčená, že aj toto zohralo veľkú úlohu v týchto dobrých správach,” uzavrela slávna umelkyňa a aktivistka. 

 
Viac o téme: Jane Fonda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu