Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TRÁPENIE herca nominovaného na Oscara: Radosť vystriedal smútok... RAKOVINA!

Paul Mescal Zobraziť galériu (4)
Paul Mescal (Zdroj: profimedia.sk)

DUBLIN - Najväčší úspech kariéry prekrývajú vážne rodinné problémy. Írsky herec Paul Mescal (26) sa včera dozvedel, že je nominovaný na Oscara, a to dokonca v prestížnej kategórii najlepší herec v hlavnej úlohe. Táto správa však prišla v čase, keď jeho matka zvádza boj s rakovinou a pripravuje sa na chemoterapiu.

Na prvý pohdľa sa môže zdať, že Paul Mescal prežíva jedno z najlepších období jeho života. V druhej polovici minulého roka mal premiéru film Aftersun, ktorom si zahral hlavnú úlohu a tento počin zožal viac ako pozitívne ohlasy. Navyše sa v poslednej dobe začalo špekulovať o tom, že mladý herec má blízko k hviezdnej Angeline Jolie.

Včera sa dokonca dočkal najväčšieho úspechu svojej kariéry. Za spomínanú rolu vo filme Aftersun si Mescal vyslúžil nomináciu na Oscara v kategórii najlepší herec v hlavnej úlohe.


Nominácie na OSCARA sú už známe: Tento FILM ich získal NAJVIAC... Zabudnutý herec opäť na VÝSLNÍ!


Túto správu oslávil s celou svojou rodinou cez aplikáciu FaceTime, čo na svojom profile na sociálnej sieti Twitter zdieľala jeho sestra Nell.

Následne však informovala o tom, že jej matka Dearbhla bojuje s rakovinou a že sa pripravuje na chemoterapiu. „Moja mama si dnes bola upraviť vlasy, keďže sa pripravuje na chemoterapiu. Následne bol Paul nominovaný na Oscara. Život je hrozne bláznivý," napísala Nell. Na svojom profile na Instagrame potvrdila tieto slová aj samotná Dearbhla, kde v niekoľkých príspevkoch priznala svoj náročný boj a dokonca sa pochválila aj spomínaným novým účesom.

Dearbhla Pascal
Zobraziť galériu (4)
Dearbhla Pascal  (Zdroj: Instagram D.P.)

Pod príspevkom začali fanúšikovia okamžite posielať slová podpory nielen jej mame, ale aj samotnému Paulovi. „Tvojmu bratovi želám veľa šťastia, avšak oveľa viac ho želám tvojej mame," napísal jeden z fanúšikov.

Viac o téme: Paul Mescal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu