Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna moderátorka (41) bojuje s RAKOVINOU KOŽE: Ukázala zjazvený chrbát!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Svoj boj nevzdáva! Teddi Mellencamp (41) sa najskôr zviditeľnila ako moderátorka i účastníčka obľúbenej reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. Minulý rok jej však lekári diagnostikovali rakovinu kože. Hoci to počas Vianoc vyzeralo tak, že sa ochorenie podarilo včas podchytiť, dnes je všetko inak!

Ako Teddi svojím priaznivcom na sociálnej sieti Instagram prezradila, nedávno absolvovala pravidelnú prehliadku u odborníkov. „Moji lekári považovalo za nutné urobiť biopsiu na troch nových miestach,” prezradila kráska, ktorá ukázala aj svoj zjazvený chrbát. 

Niekdajšia moderátorka tiež spozorovala, že na krku má hrčku. „Môj strach ma samozrejme prevalcoval. Toho miesta som sa dotkla najmenej 303-krát. V deň stretnutia som predpokladala, že to nič nebude, ale ultrazvuk vyšiel nejasne,” dodala. 

Napriek nepriaznivým novým skutočnostiam však plavovláska neklesá na duchu. „Snažím sa zostať pozitívna. Ak to, že o tom hovorím verejne, zachráni čo i len jedného človeka, ktorý si prechádza tým, čo ja, tak to stojí za to,” uzavrela. 

Teddi Mellencamp
Zobraziť galériu (2)
Teddi Mellencamp  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Teddi Mellencamp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu