Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

BITKA na koncerte slávnej kapely: Hudobník zneškodnil fanúšika vlastnou gitarou!

Chris Robinson a Rich Robinson z formácie The Black Crowes
Chris Robinson a Rich Robinson z formácie The Black Crowes (Zdroj: profimedia.sk)

MELBOURNE - Dali mu lekciu, na ktorú tak skoro nezabudne. Americká kapela The Black Crowes sa musela vysporiadať s narušiteľom, ktorý sa počas ich koncertu v Austrálii dostal na pódium. Po tom, ako si s ním nevedel rady jeden z ochrankárov, to do rúk zobrala samotná skupina. S neznámym mužom sa teda vôbec nemaznali.

The Black Crowes vznikli v roku 1989 v Atlante a aj keď sa členovia tejto skupiny často menili, s menšími prestávkami fungujú dodnes. Najväčšie úspechy prežili v 90. rokoch vďaka ich prvým dvom albumom a spoluprácou so slávnymi kapelami Aerosmith a ZZ Top, ktorým robili predskokanov.

Počas víkendu sa kapela predstavila v Melbourne. Koncert však v jednom momente nabral nečakaný priebeh, keď sa jednému z divákov nepáčil výber piesne. Kvôli tejto nespokojnosti sa vybral na pódium, kde si to chcel vysvetliť so samotnými hudobníkmi.

To sa však nestretlo s pochopením viacerých ľudí. Ako prvý sa snažil spacifikovať tohto fanúšika jeden z ochrankárov. Tomu sa však podarilo dostať ho len kraj pódia. Vtedy zobrali veci do rúk členovia kapely na čele s bratskou dvojicou Chrisom a Richom Robinsonovcami.

Keď gitarista Rich videl, že sa muž začal s ochrankárom biť, prestal hrať a rozhodol sa, že ho dostane z pódia vlastnou gitarou. S tým mu pomohol aj Chris, ktorý zobral svoj stojan na mikrofón a spoločnými silami tohto diváka zhodili z pódia. Koncert následne bez problémov pokračoval.

Podľa informácii, ktoré priniesol magazín TMZ, skončil muž s niekoľkými modrinami, ktoré mu budú niekoľko dní pripomínať, že svoju nespokojnosť mal prejaviť iným spôsobom. 

Viac o téme: The Black Crowes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu