Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nafúknuté prsia slávnej krásky: Fúha, to kde k nim prišla?!

Hailey Bieber Zobraziť galériu (7)
Hailey Bieber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Do očí jej pozeral asi málokto! Hailey Bieber (25) je krásna žena, ktorá veľmi dobre vie, ako zvýrazniť svoj sexepíl. Potvrdila to aj počas uplynulého víkendu, keď zavítala do spoločnosti. Na sebe mala zaujímavo strihané šaty s poriadne provokatívnym výstrihom.

Hailey Bieber už pár rokov pôsobí v modelingu, kde sa hanblivosť jednoducho nenosí. A občas ani podprsenky... Manželka slávneho speváka Justina Biebera sa nevyhýba dráždivým outfitom a pred objektívom rada predvádza svoje božské telo. A dokáže byť sexi, aj keď jej prsia nenarástli do XXL rozmerov.

Hailey Bieber
Zobraziť galériu (7)
Hailey Bieber  (Zdroj: Instagram)

V uplynulých dňoch kráska zavítala do spoločnosti a pri pohľade na jej napumpovaný hrudník zrejme mnohí zostali v šoku. Fotkami z podujatia sa Hailey pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde jej vnady vyvolali búrlivú diskusiu. „Páni, ty si tak sexi! Wau! Nemám slov,” znejú vybrané z komentárov. 

Medzi followermi sa však našli aj takí, čo vo veľkom vedú diskusie, či Hailey náhodou nevyhľadala služby plastického chirurga. K "nafúknutým" prsiam jej vška s najväčšou pravdepodobnosťou dopomohla dobrá podprsenka a strih šiat. 

Hailey Bieber
Zobraziť galériu (7)
Hailey Bieber  (Zdroj: Instagram)

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Hailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu