Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Božské TELO krásnej speváčky: Z dovolenky poslala takýto HORÚCI pozdrav!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Instagram/nicolescherzinger)

MEXICO - Chlapi sa pri pohľade na ňu zapotia! Speváčka Nicole Scherzinger už roky ohuruje svet svojou dokonalou postavou. Aj v uplynulých dňoch ju vystavila na obdiv, keď na Instagrame zverejnila video z Mexika, kde si užíva chvíle oddychu. Medzi priaznivcami sa však našli aj takí, čo nešetrili kritikou.

Nicole Scherzinger, ktorá sa do pamäte mnohých vryla vďaka pôsobeniu v speváckej formácii Pussycat Dolls, rozhodne patrí medzi najsexi hviezdy šoubiznisu. Krásna cicuška poriadne maká na svojej postavičke a odmenou sú jej krivky hodné obdivu. 

Nečudo, že vždy, keď sa Nicole ukáže svetu oblečená v bikinách, ju verejnosť zahrnie slovami plnými obdivu a chvály. Inak tomu nebolo ani v uplynulých dňoch, keď svojim followerom, ktorých má na Instagrame viac ako 5 miliónov, poslala sexi pozdrav z dovolenky. 

Krásna umelkyňa si však okrem pochvaly tentokrát vyslúžila aj kritiku. Mnohí jej totiž vyčítali, že zverejňovať takýto obsah v čase, keď Ukrajinu sužuje vojna, je maximálne nevhodné. „Nicole, radšej by si mala podporiť Ukrajinu,” znie jeden z vybraných príspevkov. „Žiaľ, takýto je svet. Na jednej strane tu sú ľudia, ktorí pred telefónom predvádzajú rôzne pózy a na druhej strane tu máme ľudí, ktorí dávajú zbohom bratom, manželom, manželkám a deťom... Takýto je náš svet,” zhodnotila istá fanúšička.

Medzi followermi sa našli aj takí, čo speváčku bránili. Ona sama zatiaľ situáciu na Ukrajine nijako nekomentovala. Medzi svetovými celebritami je však mnoho takých, čo dianie pozorne sledujú a Ukrajine prostredníctvom Instagramu vyjadrili podporu. Spomenúť možno speváčky Miley Cyrus, Camilu Cabelo, Arianu Grande, či modelky Irinu Shayk, Hailey Bieber, i herecké hviezdy - Angelinu Jolie, Arnolda Schwarzenegrra, Jareda Leto, či Michaela Douglasa.

 

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu