Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Brutálna urážka českej moderátorky: Vyzerá ako TRANSka!

Saskia Burešová Zobraziť galériu (8)
Saskia Burešová (Zdroj: ČT)

PRAHA - Niektoré veci je lepšie radšej nehovoriť. A už vôbec nie verejne pred kamerami. Český herec Vojtech Kotek pri nakrúcaní programu Máme radi Česko nechutným spôsobom urazil dlhoročnú moderátorku Saskiu Burešovú, ktorá o pár mesiacov oslávi 76. narodeniny.

Kotek si sám uvedomoval, že to, čo ide povedať, nie je úplne v poriadku. „Je to trošku možno ľahko nekorektné, čo teraz poviem, ale skutočne sa to stalo,” snažil sa hneď v úvode "ospravedlniť". 

Brutálna urážka českej moderátorky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Prima)

A potom vyrozprával príhodu s istým Američanom. „Môj známy mal na návšete pred šiestimi, siedmimi rokmi kamaráta z Ameriky. A videl u nás v televízii nejaký program, ktorý moderovala Saskia Burešová. Povedal tomu môjmu kamarátovi neuveriteľnú vec. Že nechápe, ako je možné, že je Česká republika takto dopredu pred Amerikou. že tu u nás v Česku moderujú programy transľudia,” zahlásil, pričom sa usmieval popod fúzy. 

V tom okamihu Petr Vojnar z jeho tímu vyhlásil, že týmto Kotek v televízii skončil a Jakub Prachař príhodu komentoval slovami, že takéto "prasárny" zvyčajne rozpráva on. 

Denník Aha! oslovil aj spomínanú moderátorku, tá sa však do vydania článku neozvala. 

Brutálna urážka českej moderátorky:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Vojtěch KotekSaskia Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu