Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Červený koberec z Cannes: Nahé PRSIA aj ZADOK, blondínka s obežnou dráhou a… Kráska, kde máš zviera?

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/Profimedia)

CANNES - Prestížny filmový festival vo francúzskom Cannes je v plnom prúde. Dni sú prešpikované tými najzaujímavejšími premiérami, ktoré si nenechávajú újsť ani prominentné mená. V nedeľu si hostia mohli vychutnať uvedenie westernovej drámy Horizon: An American Saga. A červený koberec bol opäť plný krásnych rób!

Galéria: Cannes 2024: Horizon: An American Saga

Prestížne podujatia sú vždy mimo iného aj prehliadkou krásnych rób. Verejne známe tváre sa doslova predbiehajú v tom, ktorá z nich vynesie do spoločnosti krajšie šaty. A výnimkou nie je ani medzinárodný filmový festival vo franúczskom Cannes. V nedeľu sa v rámci neho konala slávnostná premiéra novej westernovej drámy s názvom Horizon: An American Saga.

Tú si nenechalo ujsť mnoho veľkých mien, ale aj tie menej známe boli neprehliadnuteľné. Za zmienku určite stojí poľská supermodelka pôsobiaca v New Yorku, Anja Rubik. 40-ročná kráska sa prešla po červenom koberci v zaujímavej asymetrickej čiernej róbe, ktorá nielen, že odhalila celý jej chrbát, ale občas vykukol aj jej zadok. 

Poľská topmodelka Anja Rubik
Zobraziť galériu (6)
Poľská topmodelka Anja Rubik  (Zdroj: SITA)

Angická herečka Ella Hunt zas prišla v nežnej bielej róbe s dlhou vlečkou. Látka však bola taká jemná, že prišlo aj k neželanému odhaleniu. Krásnej brunetke spod nej presvitali prsia. Rafinovanú priesvitnú róbu si obliekla aj turecká herečka Dilan Çiçek Deniz. Zatiaľ čo jej sukňa perfektne zahalila celú jej spodnú časť tela, hore jej prsia prekrývala len malá nepriehladná aplikácia. 

Anglická herečka Ella Hunt
Zobraziť galériu (6)
Anglická herečka Ella Hunt  (Zdroj: Profimedia)

Turecká herečka Dilan Çiçek Deniz
Zobraziť galériu (6)
Turecká herečka Dilan Çiçek Deniz  (Zdroj: Profimedia)

Pozornosť všetkých na červenom koberci pútala neznáma blondínka, ktorá sa zrejme rozhodla, že bude hviezdou večera. Na sebe mala totiž čiernu róbu s vysokým rozparkom a hlbokým výstrihom ozdobeným kamienkami... To však nebolo nič v porovnaní s obrovským vykamienkovaným golierom, ktorý "obiehal" jej ramená a hlavu. Doslova to pôsobilo, akoby mala okolo seba obežnú dráhu.

Neznáma blondínka v zaujímavých šatách
Zobraziť galériu (6)
Neznáma blondínka v zaujímavých šatách  (Zdroj: Profimedia)

Milovníkov Disney sveta zas najviac zaujala brazílska herečka Marina Ruy Barbosa. Do spoločnosti prišla ako pravá princezná z rozprávky. Oblečenú mala honosnú róbu, na krku hrubý diamantový náhrdelník, vlasy zopnuté do slušivého drdolu. Doslova pôsobila ako Belle z animovaného príbehu Kráska a zviera. Veď uznajte sami! 

Marina Ruy Barbosa
Zobraziť galériu (6)
Marina Ruy Barbosa  (Zdroj: SITA)

Viac FOTO v GALÉRII vyššie!

Viac o téme: Anja Rubik2024 Cannes Film FestivalDilan Çiçek DenizElla HuntMarina Ruy Barbosa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu