Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Vinczeovci o synovi ešte nepovedali všetko: Máme parťáka na celý život! V TOMTO je iný ako ostatné deti

Adela a Viktor sú manželmi už štyri roky
Adela a Viktor sú manželmi už štyri roky (Zdroj: INSTAGRAM/ VIKTORVINCZE)

BRATISLAVA - Vinczeovci sú šťastnými rodičmi! Syn Max im po rokoch snaženia o adopciu padol ako dar z jasného neba a napriek počiatočným obavám, ktoré prežíva každý čerstvý rodič, si život v trojici náramne vychutnávajú.

Adela a Viktor Vinczeovci sú už oficiálne rodičmi adoptovaného syna Maxa. Ten rastie ako z vody a začína vnímať, že jeho rodičia sa objavujú v televízii: „On nás vníma už úplne stopercente kde sa objavíme“, potvrdzuje Viktor. „Aj mňa si všimne v časopise, asi úplne tomu nedáva nejakú váhu, čo je aj správne“, hovorí Adela s tým, že pozná aj niektorých ich kolegov. S Maxom prežívajú krásne chvíle a rozšírenej rodine sa tešia: „On je úplný parťák, my ho môžeme hocikam zobrať, on je úplne spoločenský, on sa nebojí, on sa rozplače, len keď sa udrie alebo keď mu niečo nedovolíme…“ rozpráva Adela a dodáva, kto z hercov ho vie rozplakať a prečo. 

Už je známe, že kým Adela s ním hovorí po slovensky, Viktor so synom komunikuje výlučne po anglicky. „So slovenčinou je v intenzívnejšom kontakte, tak ja sa potom buď tvárim, že nerozumiem alebo mu rovno odpovedám po anglicky a on sa na to chytí“, prezrádza taktiku Viktor. Viac sa už dozviete z videa.

Vinczeovci o synovi ešte nepovedali všetko: Máme parťáka na celý život! V TOMTO je iný ako ostatné deti (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: SynViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu