Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

KONEČNE prehovorila! Adela o druhom dieťati: Všeličo sa písalo, takáto je PRAVDA

Adela Vinczeová v ateliéri Fera Mikloška
Adela Vinczeová v ateliéri Fera Mikloška (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mesto Trnava ožije filmom! Už prvý júnový týždeň sa o pozornosť prihlási nový filmový festival pod taktovkou Dana Dangla s názvom June Film Fest (JuFF). Milovníci filmového umenia, zábavy, hudby či dobrej nálady si tak už čoskoro prídu na svoje!


Moderátorskou hviezdou filmového festivalu nebude nik iný ako Adela Vinczeová, ktorá na ponuku Dana Dangla kývla bez váhania: „Dano Dangl ma poprosil odmoderovať úvodný ceremoniál a ja som to prijala kvôli nemu, lebo ho mám rada, mám rada jeho tím a fandím tejto myšlienke urobiť iný, svieži, moderný a európsky filmový festival,“ netají sa nadšením Adela, ktorá prispela aj odpoveďou na otázku, aký je ona sama filmový fanúšik: „Ťažko povedať, aký som filmový fanúšik, lebo ja som dlho nebola v kine, ale veľmi fandím slovenskému filmu. Čo sa dalo, to som si bola pozrieť a teším sa, že je to stále lepšie a pozeratelnejšie, ale keďže dosť nestíham, tak si radšej nechám poradiť“.

Aj ona má však zopár filmov, ktoré si rada pozrie aj niekoľkokrát. „Mám obľúbené filmy, áno, viackrát som videla napríklad film Kuky se vrací, alebo Na hromnice o den více“.
Adela je však už nejaký čas najmä mamou, a tak nás zaujímalo, či už zachutili rozprávky aj malému Maxíkovi. Adela okrem toho, že namiesto rozprávok v televízii uprednostňujú viac knižky, prezradila aj to, že Maxík má jeden rituál. Oveľa prekvapivejšie však boli jej slová o druhom dieťati! A nie jednom!

KONEČNE prehovorila! Adela o druhom dieťati: Všeličo sa písalo, takáto je PRAVDA (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: FestivalAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu