Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Jozef Banáš sa nám pochválil FOTKAMI vnúčika: Maxík má len 2 roky a AHA, ako s mamou gazduje!

Jozef Banáš Zobraziť galériu (3)
Jozef Banáš (Zdroj: PR)

BRATISLAVA – Banášovci sú hrdými starými rodičmi! Maxík prirástol k srdcu aj im a radi spolu trávia voľné chvíle. Nie je to len blaho na duši, ale aj na tele. Maxík už behá a zlepšuje kondičku starým rodičom.

Jozef Banáš je nielen mimoriadne úspešný spisovateľ, expolitik, diplomat a vzorný manžel, ale aj starý otec. Od roku 2022, kedy si Adela s Viktorom adoptovali syna, dokonca dvojnásobný. „To je moja najradostnejšia funkcia. Už som si to raz odskúšal, keď sme mali prvú vnučku Natálku u staršej dcéry. Tam to bolo jednoduchšie, lebo žije v Prahe, hoci veľmi často za nami chodili, aj my chodíme do Prahy, ale teraz je to už 16- ročná slečna…“, hovorí Jozef Banáš a dodáva, ako sa zmenil život jeho dcéry a Viktora. „Vidím, ako to posunulo Adelku s Viktorom, ako im ten malý naplnil život, Maxík je absolútna priorita... naozaj ich obdivujem...", teší sa Banáš, ktorý si pri dvoch dcérach syna nikdy neodskúšal, a dodáva: „Viktor v čase, keď už finišoval s leteckým kurzom, to robil všetko v angličtine, a práve prišiel ten malý do toho a on to všetko dal, je to úžasné“, netají obdiv k zaťovi.

Banášovci pravidelne pomáhali so starostlivosťou o Maxíka počas priamych prenosov šou Let´s Dance, keďže však bývajú s dcérou a zaťom neďaleko od seba, neraz sú to aj spontánne návštevy počas vychádzky Adely so synom: „Ja mám rozrobenú robotu, hlava sústredená na písanie, naraz už len počujem hlas: dedo, Dacia, dedo, Dacia... tak ideme Dacia, čo sa dá robiť, Timrava-neTimrava“, odhaľuje Banáš nielen vnukovu vášeň k jeho autu, ale aj na akej knihe spisovateľ aktuálne pracuje.

V týchto dňoch má ale oddych, lebo ako prezradil, práve trávia pár dní spoločne na Myjavských kopaniciach: „Tam má Adela menší domček… kosíme tam, malý bude na fúriku voziť skosenú trávu a zemiaky budeme vyberať… to už má nachystané“. Nepriamo si tak vychovávajú pomocníka a nielen to. Maxík bude viac spojený s prírodou a nehrozí mu syndróm čisto mestského dieťaťa, ktoré netuší, ako rastú napríklad ríbezle. „On všetko ovláda, čo ako rastie. Hrášok sme oberali spolu, čistili sme ho a takéto veci“. Starí rodičia teda fungujú naplno a Banáš odpovedal aj na otázku, či rozhodnutie adoptovať si Maxíka bol ten správny krok... Odpovede na všetky otázky sa dozviete vo videu.
Fotky Maxíka na Myjavských kopaniciach nájdete na ďalšej strane.

Jozef Banáš sa nám pochválil FOTKAMI vnúčika: Maxík má len 2 roky a AHA, ako s mamou gazduje! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Jozef BanášVnukStarý otec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu