Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Do markizáckej Ruže mieri exfarmárka: Zmenená na NEPOZNANIE!

Ďalšie 3 nevesty sú odhalené! Zobraziť galériu (7)
Ďalšie 3 nevesty sú odhalené! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/SRÍ LANKA - Radko Urbanyak (34) je meno nového televízneho ženícha. Prednedávnom boli predstavené 3 nevesty, ktoré zabojujú o jeho srdce. Teraz k tejto trojici pribudli aj ďalšie. Medzi nimi je napríklad aj bývalá farmárka. A tá je zmenená na nepoznanie! Pozrite.

O srdce televízneho ženícha Radka Urbanyaka zabojujú napríklad šarmantná Anet, 24-ročná Sára či blondínka Lucy. K tejto trojici dievčat sa aktuálne pridávajú ďalšie. Televízia Markíza predstavila nové nevesty! Toto sú ony:

Dolli (28):

Dolli sa narodila v Žiline, býva v Považskej Bystrici. Pracovala ako kaderníčka, keďže ju už odmalička bavila úprava vlasov, momentálne je však nezamestnaná. Jej koníčkom je cestovanie, veľa času trávi v Dubaji a jej najväčším snom je otvoriť si tam salón.

Kedysi zahviezdila aj v markizáckej Farme. A odvtedy sa poriadne zmenila. Jej FOTO počas účinkovania v súťaži nájdete v galérii nižšie.

Dolli
Zobraziť galériu (7)
Dolli  (Zdroj: TV Markíza)

Julie (24):

Modeling, ale aj štúdium, fotenie, natáčanie reklám či práca na sociálnych sieťach – k tomu všetkému má blízko 24-ročná akčná Julie. Zaujímavosťou je, že v detstve sa venovala aj mágii a bola najmladšou členkou Únie moravských kúzelníkov. Umenie očarovať využila aj na súťažiach krásy, z ktorých má peknú zbierku koruniek.

Julie získala v Miss Českej republiky 2022 titul I. vicemiss, toho sa však v priamom prenose vzdala, a tak sa postarala o poriadny škandál. Taktiež účinkovala aj v relácii Nákupné maniačky.

Julie
Zobraziť galériu (7)
Julie  (Zdroj: TV Markíza)

Nikoleta (27):

Očarujúca tmavovláska Nikoleta pochádza z Trnavy, no svojím vzhľadom a čokoládovou pokožkou pripomína skôr exotickú krásku. Je majiteľkou beauty salónu a finančnou riaditeľkou. Považuje sa za vorkoholičku, ktorá miluje svoju prácu a je neustále v pohybe. V budúcnosti by chcela svoje podnikanie naďalej rozvíjať, usadiť sa a založiť si rodinu. Baví ju najmä cestovanie, turistika a vo voľnom čase si rada zacvičí. Taktiež má veľmi rada dlhé prechádzky so svojou milovanou mini yorkshirkou Daisy.

Nikoleta
Zobraziť galériu (7)
Nikoleta  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: LáskaRuža pre nevestu 2Radko UrbanyakNevesty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu