Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka nevesta z Ruže: Lásku si hľadala aj v zahraničnej verzii šou!

Táto kráska bojovala o srdce ženícha aj v zahraničnej verzii šou!
Táto kráska bojovala o srdce ženícha aj v zahraničnej verzii šou! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera sa na obrazovkách televízie Markíza odpremiérovala druhá časť druhej série šou Ruža pre nevestu. Nevesty si pomaly budujú vzťah s Radkom, ale i medzi sebou. No a jedna z nich sa už takto pred kamerami predviedla. V zahraničnej verzii šou! Toto je ona...

Minulý týždeň odštartovala na obrazovkách televízie Markíza dlhoočakávaná šou Ruža pre nevestu. Za ženícha tentoraz vybrali Slováka žijúceho v Nórsku, Radka Urbanyaka. „Bolo to niečo nezabudnuteľné. Niečo, do čoho keby nejdem, tak by som to určite ľutoval," povedal pre Topky.sk charizmatický fešák.

Galéria: Ruža pre nevestu 2

Ten mal možnosť v prvej odvysielanej časti spoznať všetky nevesty. Do šou sa prihlásili naozaj krásne ženy. Jednou z 18 krások je aj 28-ročná Jennifer. Na prvé predstavenie prišla na vozidle zvanom Tuk-tuk, čo Radka hneď na prvý pohľad zaujalo. Ďalej sa mu určite do pamäti zapísala hláškou, či boli jeho rodičia pekári, pretože stvorili nádherné stvorenie.

Jennifer posledné roky žije a pôsobí vo Švajčiarsku. No a práve tam hľadala lásku tiež! Ako sme si všimli, v roku 2023 hviezdila vo švajčiarskej verzii šou Ruža pre nevestu - Der Bachelor. Tam jej “víťazstvo“ uniklo len o vlások. V šou bojovala o srdce fešáka s menom Fabrizio Behrens. No, ale s Radkom si vôbec nie sú podobní! Pozrite!

Viac o téme: Ruža pre nevestu Radko Urbanyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu