Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Utajovaná sestra Josefa Abrháma (†82): Po rokoch ju našli, ale… Na pohreb KVÔLI TOMUTO nepríde!

Josef Abrhám Zobraziť galériu (3)
Josef Abrhám (Zdroj: Bio Illusion)

PRAHA - V utorok Česko a Slovensko obletela smutná správa o smrti legendárneho českého herca Josefa Abrháma (†82). Detaily poslednej rozlúčky zatiaľ nie sú známe, no už teraz je isté, že jedna podstatná osoba na nej bude chýbať. Reč je o umelcovej utajovanej sestre Božene (87). Po rokoch ju našli, ale... Toto je dôvod, prečo na pohreb nepríde!

Josef Abrhám si svoje súkromie prísne strážil, a tak mnoho ľudí nemuselo zachytiť, že mal sestru Boženu alias Bocu. Aj ona sama pôsobila ako herečka, neskôr dokonca písala knižky a pracovala ako asistentka réžie. Po rokoch sa však z verejného života úplne stiahla. No Blesku sa ju teraz podarilo vypátrať a položiť jej zopár otázok...

Galéria: Josef Abrhám

Stará noblesná dáma už len leží na posteli a takmer sa z nej nepohne. Ako sama priznala, nohy jej vypovedali službu. Po operácii kolena je vraj rada, že sa posadí na posteli. No a práve to je aj dôvod, prečo nepríde ani na pohreb svojho milovaného brata a prečo sa pred rokom nebola rozlúčiť s Libuškou Šafránkovou. „Úplne všetko ale sledujem v televízii,“ zdôraznila. 

Boca tiež prezradila príčinu smrti Josefa Abrháma - v nemocnici bol so zápalo pľúc. „V pondelok som s ním volala. Dali mu to nahlas, tak sme spolu mohli krásne hovoriť. Aspoň cez telefón sme sa rozlúčili. Pepa mal zdravotné problémy, ale bol by tu s nami v pohode aj ďalej, keby neprišlo toto,“ uzavrela trúchliaca sestra. 

Josef Abrhám zomrel v pondelok 16. mája. Dátum a čas poslednej rozlúčky zatiaľ nie je známy. Dá sa ale predpokladať, že rovnako, ako v prípade jeho manželky Libušky, sa bude konať v Kostole svätej Anežky Českej v pražskom Spořilove. Je tiež známe, že herec chcel byť vyprevadený na večnosť v rovnakej rakve, akú mala jeho milovaná Libuška.

Boca Abrhámová pôsobila tiež ako herečka.
Zobraziť galériu (3)
Boca Abrhámová pôsobila tiež ako herečka.  (Zdroj: Reprofoto TV)

Viac o téme: Josef Abrhám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu