Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nerešpektovali pravidlá, nabonzovala ich! Dominika Stará teraz zažíva PEKLO: Vyhrážky a ničenie majetku!

Dominka Stará takýto výsledok svojho konania nečakala. Zobraziť galériu (4)
Dominka Stará takýto výsledok svojho konania nečakala. (Zdroj: Instagram DŠ)

ŠAMORÍN - Dodržiavať pravidlá sa má, no zdá sa, že upozorniť na priestupky sa občas nevypláca. Svoje by o tom aktuálne vedela hovoriť exsuperstaristka Dominika Stará (27). Nabonzovala totiž športovcov, ktorí nedodržiavali nariadenia vlády a pravidelne chodili do hokejovej haly. A teraz zažíva peklo. Chodia jej vyhrážky a našla si zničený majetok!

O tom, že sa prakticky ocitla vo vojne, informovala na sociálnej sieti Facebook. Najprv sa vraj dlho bránila zverejneniu incidentu, no spor sa začal týkať už aj jej manžela a rodiny. „Asi pred mesiacom a pol, keď bola situácia na Slovensku hrozná, všimla som si, že hokejová hala vedľa nášho bytu si veselo funguje,“ prezradila Dominika. 

Galéria: Dominika Stará

„Od 6:00 do 22:00, premlelo sa tu minimálne sto ľudí denne, od najmladších detí po starých chlapov. Samozrejme - bez rúška. S hokejkami. Korčuľami. No... Halu asi neupratovali. O tom kriku o 10-tej večer ani nevravím. Náš salón stál už skoro 2 mesiace, koniec lockdownu v nedohľadne, ale pravidlá predsa platia rovnako pre všetkých, však?“ pýtala sa čerstvá pani Jureňa.

Po dvoch týždňoch, čo bolo parkovisko denne plné, speváčka zavolala na políciu. „Či majú nejakú výnimku, lebo kým v Tv vyzývajú ľudí k zodpovednosti, títo ľudia si tu veselo fungujú, akoby sa nechumelilo. Povedali mi, že povolenie určite nemajú a treba to posunúť na hygienu, lebo takýchto dobrodruhov, čo nič nerešpektujú, je veľa,“ opísala Dominika. 


Čerstvo vydatá Dominika Stará: Nové FOTO zo svadby a... Takéto má teraz priezvisko!


No a potom to prišlo. „Keďže som sa opovážila ozvať sa, začali sa diať divné veci. Prívod elektriny do nášho bytu bol preseknutý. Naše auto je zázračnou náhodou celé v oprave. O výhražných správach, po ktorých nám musela polícia strážiť majetok, ani nehovorím. Tiež som sa dnes dozvedela, že sa mám báť chodiť po Šamoríne, lebo dostanem na hubu,“ šokuje speváčka. 

„No a dnes sa k tomu pridalo osočovanie mojej rodiny, konkrétne mojej maminy. To bola posledná kvapka. Pretiekol pohár trpezlivosti, asi budem musieť kontaktovať mojich právnikov. Takže vážení, plynie z toho jedno ponaučenie. V našej krajine sa neoplatí byť slušným občanom,“ rozčuľuje sa Dominika. 


Slovenská speváčka v koncoch s nervami: Suseda im robí peklo zo života... Nepomohla ani polícia!


Jej mama má už celé tri mesiace zatvorený salón, chodia tam maximálne ony dve - upratať a zacvičiť si a každým dňom rozmýšľajú, ako prežiť túto nekonečnú pandémiu. „A keď sa ja - nie moja mamina, ale ja - opovážim ozvať, že asi všetko nie je s kostolným poriadkom a v našom okolí platí asi dvojitý meter, toto je to, čo za to dostanem,“ pozastavila sa nad tým rodáčka zo Šamorína. 

„Nikomu neprajem nič zlé. Dnes som sa už skutočne zmierila s faktom, že spravodlivosť neexistuje a počas pandémie trpia prevažne tí, ktorí opatrenia dodržiavajú. A tým druhým, pre ktorých covid neexistuje, prajem len to, aby sa s ním osobne stretli. Možno zmenia názor, keď mu budú stáť tvárou v tvár,“ dodala. 

Nerešpektovali pravidlá, nabonzovala ich!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook D.S.)

Nerešpektovali pravidlá, nabonzovala ich!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook D.S.)

Nerešpektovali pravidlá, nabonzovala ich!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook D.S.)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu