Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyliečený Tom Hanks chce zachrániť svet: Má protilátky proti COVID-19... Svoju krv daroval vedcom!

Tom Hanks daroval svoju krv na výskum. Zobraziť galériu (5)
Tom Hanks daroval svoju krv na výskum. (Zdroj: telkac.sk)

LOS ANGELES - Tom Hanks (63) bol medzi prvými hviezdnymi pacientmi pozitívnymi na nový koronavírus. Zákernú chorobu však zvládal len s miernymi príznakmi a nakoniec sa z nej úplne vyliečil. A keďže jeho krv obsahuje potrebné protilátky, herec ju najnovšie daroval na výskum!


KORONAVÍRUS Herec Tom Hanks s manželkou sú v karanténe: Pozitívne testy!


Tom Hanks má už dnes oprávnene úsmev na tvári. Ešte nedávno sa totiž pasoval so zákerným koronavírusom, no napokon sa mu spolu s manželkou podarilo nad ním zvíťaziť. Osud zvyšku sveta mu však nie je ľahostajný a chcel by v boji so zákernou chorobou pomôcť.

Galéria: Tom Hanks a Rita Wilson

Zistilo sa totiž, že herec má v tele potrebné protilátky, preto sa rozhodol so svojou krvou sa podeliť. Daroval ju na výskum vedcom z kalifornskej univerzity, kde sa pokúšajú vyvinúť potrebnú vakcínu. Zábermi z darcovského strediska sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. 

„Tu je plastové vrecko plné plazmy, ktorú mi odobrali minulý týždeň. To je ale množstvo! Po nútenom papierovaní je to rovnako jednoduché, ako si na chvíľu zdriemnuť,“ uviedol herec, ktorý sa spolu so svojou manželkou nakazil pri natáčaní filmu v Austrálii.

 

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu