Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyliečená manželka Toma Hanksa: Opísala peklo menom COVID-19... Obrovské bolesti, závrate aj neznesiteľná zimnica!

Manželka Toma Hanksa, Rita Wilson, prezradila, ako prežívala COVID-19. Zobraziť galériu (4)
Manželka Toma Hanksa, Rita Wilson, prezradila, ako prežívala COVID-19. (Zdroj: Instagram T.H.)

LOS ANGELES - Tom Hanks (63) a jeho manželka Rita Wilson (63) boli prvým hviezdnym párom, o ktorom sa vedelo, že má COVID-19. Spočiatku sa hovorilo, že má dvojica len mierne príznaky a ochorenie zvláda bez problémov. Po vyliečení však hercova nežnejšia polovička vyšla s pravdou von - opísala peklo menom koronavírus!

Rita Wilson o ochorení COVID-19 porozprávala v online rozhovore pre stanicu CBS. Napriek tomu, že spočiatku so slávnym manželom Tomom Hanksom tvrdili, že priebeh ich choroby je mierny, boli vraj chvíle, kedy sa 63-ročná žena vzdávala nádeje. 

Galéria: Tom Hanks a Rita Wilson

„Bola som veľmi unavená a všetko ma neskutočne bolelo. Nechcela som, aby sa ma ktokoľvek dotýkal,“ povedala herečka, ktorá sa už dnes, našťastie, cíti dobre. Bolesť a únava vraj boli prvé príznaky, ktoré ju zmohli, vysoké horúčky prišli až potom. 


KORONAVÍRUS Herec Tom Hanks s manželkou sú v karanténe: Pozitívne testy!


„Nikdy som toto necítila,“ priznala Rita. „Bolo mi strašne zle, mala som závrate, nedokázala som chodiť a každý sval na tele bolel,“ opísala nepríjemnosti Wilson. Jedným z príznakov, ktoré túto chorobu sprevádzajú, je aj strata chuti a čuchu. Ona si však dlho neuvedomovala, že tieto zmysly stratila. 

„Až teraz, keď si to spätne premietam, som z ničoho nič stratila chuť a čuch, ale nevenovala som tomu pozornosť,“ priznala Rita, ktorej lekári nasadili liek antimalarikum chlorochin, ktorý časom naozaj zabral. Jej manžel Tom Hanks vraj takéto ťažké príznaky nemal, uňho bol priebeh miernejší.

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu