Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS už útočí aj na modrú krv: Prvý nakazený v kráľovskej rodine!

Knieža Albert II. s manželkou Zobraziť galériu (4)
Knieža Albert II. s manželkou (Zdroj: SITA)

MONAKO - Ohrozený je každý! Pozitívne testy na koronavírus sa už vyskytili nielen v Hollywoode, ale aj medzi urodzenými panovníkmi. Podľa najnovších informácií bol potvrdený u monackého kniežaťa Alberta II. (62).

Verejnosť s obavami sleduje narastajúci počet obetí a jedincov zasiahnutých koronavírusom. Svojich fanúšikov smutnými správami o nákaze zaskočili už herec Tom Hanks s manželkou, jeho kolegovia Olga Kurylenko, Idris Elba, či herci zo seriálu Hra o tróny - Indira Varma a Kristofer Hivju. Koronavírus nešetrí ani športovcov. Potvrdený bol napríklad u hráča NBA Donovana Mitchella, či futbalistu Pauloa Dybalu. 

Kvôli koronavírusu sú v izolácii niektorí politici. Spomenuť možno starostu Miami Francisa Suareza, ministerku zdravotníctva vo Veľkej Británii Nadine Dorries, či viacerých španielských a talianských politikov. V nútenej karanténe je aj kanadský premiér Justin Trudeau. U neho sa nákaza nepotvrdila, avšak koronavírus zasiahol jeho manželku. 

V uplynulých hodinách sa koronavírus potvrdil aj medzi aristokratmi. Správy o tom, že ho má monacké knieža Albert II. potrdil palác. Podľa oficialného vyhlásenia nie je dôvod na obavy. Knieža bude v izolácii a pracovné povinnosti si bude plniť zo súkromného traktu v kráľovskom paláci. Test na koronavírus absolvovala aj jeho manželka Charlene. Výsledky zatiaľ nie sú známe.

Monacké knieža Albert II. má koronavírus.
Zobraziť galériu (4)
Monacké knieža Albert II. má koronavírus.  (Zdroj: TASR/AP Photo/Kamil Zihnioglu, File)

Viac o téme: Albert II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu