Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Herec Tom Hanks s manželkou sú v karanténe: Pozitívne testy!

U hercov potvrdili koronavírus! Zobraziť galériu (6)
U hercov potvrdili koronavírus! (Zdroj: profimedia.sk)

AUSTRÁLIA - Hollywoodsky herec Tom Hanks (63) a jeho manželka, herečka Rita Wilson (63), znepokojili svojich fanúšikov. Len pred pár hodinami totiž prostredníctvom svojich Instagramov oznámili, že sa nakazili koronavírusom.

Obaja herci sa momentálne nachádzajú v Austrálii, kde Hanks pracuje na príprave nového filmu, ktorý by mal mapovať život Elvisa Presleyho. Žiaľ, oboch začali trápiť zdravotné problémy. Preto sa rozhodli nepodceniť aktuálnu situáciu a vybrali sa navštíviť lekárov, ktorí ich otestovali aj na koronavírus. Výsledky boli u oboch hercov pozitívne.

Galéria: Tom Hanks a Rita Wilson

Alarmujúcu správu oznámili do sveta prostredníctvom sociálnej siete. „Rita a ja sme v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, akoby sme mali nádchu, a trochu nás bolelo telo. Tiež sme mali zvýšenú teplotu. Aby sme postupovali správne, tak ako je to vo svete momentálne treba, otestovali nás na koronavírus a výsledky boli pozitívne,” opísal herec ich symptómy, ktoré sú u nich našťastie mierne.

Tom Hanks sa prihovoril fanúšikom cez Instagram.
Zobraziť galériu (6)
Tom Hanks sa prihovoril fanúšikom cez Instagram.  (Zdroj: Instagram)

Rita Wilson taktiež zdieľala detaily ich zdravotného stavu na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Rita Wilson taktiež zdieľala detaily ich zdravotného stavu na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram)

Hollywoodsky pár je teda momentálne v starostlivosti lekárov v nemocnici mesta Gold Coast a samozrejme v izolácii. Zodpovední sa teraz snažia identifikovať množstvo ľudí, s ktorými manželia počas svojho pobytu prišli do kontaktu. Hoci Hanks aj Wilsonová pristupujú k celej veci veľmi pozitívne, fanúšikovia im okamžite aspoň na diaľku začali posielať pozdravy a dúfajú, že herci čoskoro rozmáhajúci sa vírus porazia. Držíme palce.

Viac o téme: Tom HanksRita Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu