Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

15 najšokujúcejších momentov roka 2019: Sexuálne zneužívanie, smrť Gotta aj únos detí... TOTO sa dialo v našom šoubiznise!

Toto boli najšokujúcejšie momenty roka 2019. Zobraziť galériu (16)
Toto boli najšokujúcejšie momenty roka 2019.

BRATISLAVA - Máme tu rok 2020, a tak je čas na bilancovanie. V slovenskom šoubiznise sa za uplynulých 12 mesiacov nastalo niekoľko šokujúcich momentov. Najväčšiu ranu v Čechoch a Slovákoch zanechala smrť maestra Karla Gotta. Naša krajina žila únosom detí moderátorky Very Wisterovej. A krátko pred Vianocami sa prevalilo, že raperku Simu v detstve sexuálne zneužívali. Toto je 15 najšokujúcejších momentov roka 2019!

1. Náhla smrť kráľa (†52) bratislavských žúrov

V noci z 24. na 25. januára obletela Slovensko správa o smrti Fedora Šrobára, ktorý bol neodmysliteľnou súčasťou bratislavských prominentných večierkov. 52-ročný Slovák ležal od októbra v kóme po tom, čo si pri nešťastnom páde udrel temeno hlavy.  Viac»

Fedor Šrobár
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

2. Záhadná smrť Dana Nekonečného (†52)

V marci Česko a Slovensko šokovala správa o záhadnej smrti minista rozkoše Dana Nekonečného. Hudobníka našli mŕtveho v dome v Řeporyjách, kde býval. Podľa informácií z pražskej polície, bol spevák v čase nájdenia mŕtvy už tri dni. O dôvodoch nešťastného konca sa polemizovalo dlho - skloňovala sa epilepsia, alkohol, či zlyhanie orgánov. Pitva nakoniec odhalila, že príčinou nečakaného úmrtia bol neliečený zvýšený krvný tlak.  Viac »

Dan Nekonečný
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TV JOJ)

3. Slovenský režisér obvinený zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa

Bývalý markizák a exmanžel redaktorky Andrey Paulínyovej, Roman Paulíny bol obvinený zo sexuálneho zneužívania len 13-ročného dievčaťa. Dnes už 28-ročná Katarína sa po dlhých 15 rokoch rozhodla prehovoriť. Muž mal dievčine pomôcť dostať sa do táborovej súťaže krásy. 

„O niekoľko mesiacov neskôr mi v aute vložil moju ruku do jeho nohavíc. Ja som mala 13, on 40,“ opísala Katarína, ktorá s markizákom mala následne udržiavať vzťah ďalšie 2 roky. Sexuálne zneužívanie Paulíny odmieta a pred súdom sa bude snažiť dokázať svoju nevinu. Viac»

4. Nehoda sanitky, v ktorej bola predčasne narodená dcéra Martina Šmahela

V júni verejnosť šokovala nehoda sanitky v bratislavskej Petržalke. Ako sa neskôr ukázalo, prevážali v nej práve predčasne narodenú dcérku markizáka Martina Šmahela. Informácie hovorili o tom, že bábätko museli na mieste nehody oživovať a následne ho previezť na ARO. Zarážajúcim faktom je, že správu o tom, že sanitka s malou Emkou havarovala, sa otecko dozvedel až od nás. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: tv markiza/topky.sk )

5. Smrť speváka skupiny Hex, Petra Ďuďa Dudáka (†46)

14. august 2019 sa už navždy zapísal ako čierny deň pre skupinu Hex. V stredu večer sa totiž začala šíriť smutná správa, že spevák Ďuďo alias Peter Dudák prehral svoj bol o život. Hudobník rok bojoval so zákernou rakovinou pankreasu a hoci bojoval zo všetkých síl, vyhrať sa mu nad ňou, bohužiaľ, nepodarilo. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Braňo Šimončík)

6. Rozvod Táslerovcov

Začiatkom augusta sa dostali na verejnosť fotky ženatého Ivana Táslera, ako sa ruka v ruke vedie s mladou vizážistkou Denisou Vernou (25). O pár dní neskôr dohady o kríze v manželstve ukončila samotná pani Táslerová. „Už nejaký čas netvoríme pár a nežijeme spolu.“ napísla na rovinu na svojom blogu Anička. Dvojici manželstvo krachlo po 7 rokoch. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

7. Rozpad dua TWiiNS po 23 rokoch

Duo TWiiNS je v slovenskom šoubiznise azda od nepamäti. S hudobnou kariérou začínali ešte ako deti a spevu sa venovali dodnes. O to väčším šokom bola informácia o rozpade tohto legendárneho dua. Dôvodom bolo samozrejme Danieline tehotenstvo a jej presťahovanie do španielskeho Vigu za partnerom, futbalistom Stanom Lobotkom. Dvojičky však obnovenie skupiny nevylučujú. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

8. Smrť maestra Karla Gotta (†80)

Jednoznačne najväčšou ranou pre celé Česko a Slovensko bola správa o smrti maestra Karla Gotta. Legendárny hudobník zomrel 1. októbra vo svojej vile na pražskej Bertramke v kruhu najbližšej rodiny. Zlatý slávik sa celé roky pasoval so ťažkými chorobami, no po víťazstve nad rakovinou lymfatických uzlín, podľahol akútnej leukémii. Viac »

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

9.  Únos detí Very Wisterovej exmanželom

24. októbra 2019 sa už navždy zapíše do pamäte slovenskej moderátorky Very Wisterovej. Jej exmanžel Izraelčan Jeremy Hulsh totiž uniesol ich spoločných synov Harlowa Paxa a Theodora Stevena za veľkú mláku. O deň neskôr polícia zverejnila po chlapcoch pátranie. 

„Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodorovi Stevenovi Hulshovi, obaja bytom Osuského ulica, Bratislava,“ napísali v príspevku policajti. Dodnes sa Vere nepodarilo dostať k svojím deťom. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky.sk, Polícia SR)

10. Dominika Cibulková oznámila koniec kariéry

V polovici októbra naša známe tenistka prekvapila fanúšikov, keď oznámila koniec svojej športovej kariéry. „Chceme sa usadiť a tešíme sa na raodinný život,“ povedala Cibulková pre športky.sk. Dnes je už jasné, že hlavným dôvodom Dominikinho rozhodnutia bolo, že so svojím manželom Michalom Navarom čakajú dieťa. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

11. Ján Koleník obvinený z daňového podvodu

Začiatkom novembra sa na verejnosť dostala informácia, že Ján Koleník bol uznaný vinným z daňového podvodu. Sympatický herec tak musel zaplatiť sumu 10 000 eur alebo by skončil na 4 mesiace vo väzení. Viac»

Ján Koleník
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

12. Samovražda Moniky Potokárovej (†27)

Koncom novembra Slovensko šokovala informácia o samovražde len 27-ročnej úspešnej herečky Moniky Potokárovej. Umelkyňa zo Slovenského národného divadla bola vydatá za kolegu Roba Rotha a práve on ju mal v pondelok ráno objaviť v byte bez známok života. Viac»

Monika Potokárová
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: snd)

13. Raperku Simu ako dieťa sexuálne zneužívali

V decembri Slovenskom otriasol prípad sexuálneho zneužívania maloletých dievčat modelingovou agentúrou. Obeťou bola aj slovenská speváčka Simona Hegerová známa ako Sima. Znášať sexuálne praktiky zvrhlého majiteľa agentúry vraj mala od svojich štrnástich rokov a skončiť to malo až keď mala 17 rokov. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

14. Manželská kríza Sväťa Malachovského a jeho manželky Petry

Len v auguste sa z manželov stali dvojnásobní rodičia, no šťastie dvojici nevydržalo dlho. Už po pár mesiacoch totiž indície nasvedčovali tomu, že dvojica prechádza krízou. Aktuálne už Petra žije aj s deťmi vo svojiom dievčenskom byte. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram Š.M.)

15. Koniec Adriany Kmotríkovej v Jojke po 20 rokoch

Tesne pred Vianocami stálica televízie Joj šokovala verejnosť, keď oznámila, že v Novinách na Kolibe po vyše 20 rokoch končí. „Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju praácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,“ vyjadrila sa moderátorka. Viac»

15 najšokujúcejších momentov roka
Zobraziť galériu (16)

Viac o téme: Karel GottVera WisterováMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu