Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V zdemolovanej sanitke mala byť dcéra Martina Šmahela: Prvé slová zhrozeného otca... Dozvedel sa to až od nás!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel (Zdroj: tv markiza/topky.sk )

BRATISLAVA - Krátko pred obedom v Bratislave na Panónskej ceste havarovala sanitka, ktorá sa zrazila s osobným automobilom. Za zrážku mohol podľa doterajších informácií vodič BMW, posádka sanitky utrpela ľahšie zranenia. Vo vozidle však prevážali dieťa v inkubátore, ktoré museli na mieste nehody oživovať a aktuálne je na ARO oddelení. Malo ísť o čerstvo narodenú dcérku markizáka Matina Šmahela.

Tréner len včera na Instagrame informoval o tom, že sa stal trojnásobným otcom. Hoci dievčatko prišlo na svet predčasne – v 26. týždni tehotenstva a vážilo len 800 gramov, vyzeralo to tak, že včasný pôrod sa na jej zdravotnom stave nijak nepodpíše. Dnešná dráma v Petržalke však mohla všetko zvrátiť.

V zdemolovanej sanitke mala byť čerstvo narodená dcérka Martina Šmahela a jeho partnerky Beáty.
Zobraziť galériu (6)
V zdemolovanej sanitke mala byť čerstvo narodená dcérka Martina Šmahela a jeho partnerky Beáty.  (Zdroj: Topky:Maarty)

Sanitka sa zrazila s osobným automobilom, bábätko v inkubátore museli na mieste resuscitovať. Prvé informácie dokonca hovorili o tom, že zomrelo.
Zobraziť galériu (6)
Sanitka sa zrazila s osobným automobilom, bábätko v inkubátore museli na mieste resuscitovať. Prvé informácie dokonca hovorili o tom, že zomrelo.  (Zdroj: Topky:Maarty)

Bábätko bolo prevážané na Kramáre a po nehode sa objavili informácie o tom, že by malo ísť práve o dcérku Martina Šmahela. Aby sme si túto správu overili, známeho trénera sme kontaktovali. Ten však zostal v absolútnom šoku. „Prosím?“ nechápal, keď mu naša redaktorka povedala, že ohľadom zrážky sa skloňuje meno jeho partnerky Beáty a sedelo i jej priezvisko.

Markizák sprvu nechápal a nechcel uveriť vlastným ušiam. „Prvýkrát to počujem od vás. Áno, mali ju dnes prevážať. Idem to hneď zistiť,“ povedal v šoku s obrovskými obavami v hlase s tým, že nechápe, ako je možné, že túto správu sa dozvie verejnosť skôr ako rodičia. Následne išiel celú situáciu riešiť a informovať sa, čo sa pri prevoze malej Emky vlastne stalo. Článok budeme aktualizovať.

Martin Šmahel s partnerkou Beátou. Otec malej Emy o nehode nevedel.
Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel s partnerkou Beátou. Otec malej Emy o nehode nevedel.  (Zdroj: Facebook B.L.)

Viac o téme: NehodaMartin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu