Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ŠOK v slovenskom šoubiznise: Samovražda mladej herečky (†27) z Paneláku!

Monika Potokárová stvárňovala v SND 12 postáv. Zobraziť galériu (3)
Monika Potokárová stvárňovala v SND 12 postáv. (Zdroj: snd)

BRATISLAVA - Slovenský šoubiznis v pondelok popoludní šokovala informácia o smrti mladej herečky známej zo seriálu Panelák Moniky Potokárovej (†27). Umelkyňa, ktorá pôsobila v Slovenskom národnom divadle, spáchala samovraždu!

Herečka, ktorá bola vydatá za kolegu Roba Rotha, podľa našich informácií spáchala samovraždu. Záchranná služba mala na miesto činu doraziť dnes o 9:11 ráno.

Šokujúcu správu napokon potvrdilo aj SND, kde herečka pôsobila. „Vedenie Slovenského národného divadla prijalo s hlbokým smútkom správu o úmrtí poprednej mladej členky Činohry SND Moniky Potokárovej,“ objavilo sa na stránke Slovenského národného divadla. 

Potokárová bola uznávanou slovenskou herečkou. V roku 2017 získala Prémiu Literárneho fondu za  postavu Moniky v inscenácii hry Zo života ľudstva, v roku 2018 Cenu Dosky za mimoriadny počin v oblasti činoherného divadla za spevácky výkon v inscenácii Kabaret normalizácia alebo Modlitba za Martu a v tom istom roku Výročnú cenu Literárneho fondu za postavu They v inscenácii hry Hedda Gablerová. 

Patrila k najobsadzovanejším herečkám činoherného súboru SND, momentálne stvárňovala až 12 postáv. „V Monike Potokárovej stráca naša kultúra a umenie jednu z najtalentovanejších predstaviteliek mladej hereckej generácie. Česť jej pamiatke!“ dodalo na svojej stránke SND.

Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Monika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu