Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Výpoveď Kmotríkovej v JOJ-ke: Posledné vysielanie a... Konečne prehovorila o dôvode!

Adriana Kmotríková konečne prehovorila, prečo končí v JOJ-ke. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková konečne prehovorila, prečo končí v JOJ-ke.

BRATISLAVA – Tesne pred Vianocami divákov televízie JOJ zasiahla šokujúca správa o tom, že obľúbená moderátorka, ktorá sa pravidelne objavovala v hlavnom večernom spravodajstve, končí. Adriana Kmotríková (49) sa totiž rozhodla dať zamestnávateľovi, u ktorého bola dlhé roky, výpoveď. O dôvodoch sa kadečo šuškalo, no teraz konečne prehovorila samotná moderátorka.

Správa o tom, že končí, všetkých poriadne šokovala. Bojovníčka, ktorá porazila najzákernejšiu chorobu, má odísť z obrazoviek JOJ-ky. Údajne mala byť dôvodom jej nestabilita a nesústredenosť. Dokonca malo dôjsť aj ku niekoľkým menším konfliktom medzi ňou a kolegami. K rozhodnutiu sa spočiatku odmietla vyjadriť, no napokon poskytla vyjadrenie pre noviny.sk, ktoré spadajú práve pod krídla televízie. Prezradila aj to, kedy sa objaví vo vysielaní posledný raz.

Adriana Kmotríková v JOJ-ke končí.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková v JOJ-ke končí.

„Najskôr som si myslela, keďže nie som na sociálnych sieťach, že sa počas môjho posledného vysielania 5. januára iba úprimne rozlúčim so všetkými divákmi, ktorí ma majú radi a poďakujem sa za ich dlhoročnú priazeň,“ vyjadrila sa Adriana, ktorá sa po znôžke informácií o dôvodoch jej odchodu rozhodla prehovoriť a uviesť veci na pravú mieru.

„Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,“ ozrejmila moderátorka, ktorá popriala televízii všetko dobré a na svojich kolegov bude spomínať ako na rodinu. Nezabudla sa rozlúčiť aj s priaznivcami spred obrazoviek. „A Vám, milí diváci, prajem najmä veľa zdravia, radosti a úspechov v novom roku 2020!“ lúči sa Kmotríková.

Na jej  miesto pravdepodobne televízia dosadí svoje aktuálne moderátorky spravodajstva. Adrianu Kmotríkovú tak po boku mužskej polovice moderátorov správ zaskočí zatiaľ Lucia Barmošová a pravdepodobne vypomôžu aj kolegyne z ostatných spravodajských relácií.

Adriana Kmotríková sa dobrovoľne rozhodla odísť z JOJ-ky.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková sa dobrovoľne rozhodla odísť z JOJ-ky.

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu