Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pokojná prechádzka sa zvrtla na drámu: Na Remišovú vyskočil medveď! Opísala, čo sa dialo potom

Remišová sumarizuje tri roky pôsobenia na MIRRI.
Remišová sumarizuje tri roky pôsobenia na MIRRI. (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Medvede si nevyberajú. Aktuálne tieto naše najväčšie šelmy trápia obyvateľov v rôznych kútoch Slovenska a negatívne skúsenosti sa len tak kopia. Zážitok, z ktorého tuhne krv v žilách, má po tomto víkende aj poslankyňa Veronika Remišová (Za ľudí). Tá priznáva, že bola vyľakaná na smrť.

Archívne video:Obyvateľov Detvy vystrašil medveď behajúce blízko domov 

Obyvateľov Detvy vystrašil medveď behajúce blízko domov (Zdroj: Facebook/Podpoľanie • Detva • Hriňová)

Poslankyňa počas pekného víkendu využila slnečné letné počasie na prechádzku so svojim štvornohým spoločníkom Fredym. Príjemný relax sa však v sekunde zmenil na chvíle plné strachu. „Od tohto víkendu mám plné pochopenie pre ľudí, ktorým medvede už tak trochu (a niekedy aj veľa) lezú na nervy... Na pokojnej prechádzke po lese s Fredym, sme meter od turistického chodníka vyrušili medveďa, ktorý driemal vo vysokej tráve,“ uviedla.

 

Čo s našimi medveďmi? Od tohto víkendu mám plné pochopenie pre ľudí, ktorým medvede už tak trochu (a niekedy aj veľa)...

Posted by Veronika Remišová on Sunday, June 25, 2023

Pes neštekal a ona sama zviera nanešťastie zbadala až vo chvíli, keď už bola tesne vedľa neho. Medveď namosúrene vyskočil z trávy priamo pri nej. „Nejakých skautských bobríkov odvahy už mám za sebou, no teraz som sa fakt vyľakala na smrť, že Fredy skončí ako medvedí dezert (a ja ako hlavný chod),“ priznala otvorene. Mala však šťastie v nešťastí.

„Maco sa zľakol tiež a s vrčaním odbehol do lesa a nechal nás na pokoji. Neviem, ako by to skončilo, keby medveď mal viac odvahy a väčší apetít,“ uviedla. „Takto nablízko - na podanie ruky - to teda ešte nebolo. Fotku maca nemám, asi pochopíte prečo,“ dodala. Milovníkom prírody odkázala, aby si na túrach dávali pozor.

Viac o téme: MedveďVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu