Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rozzúrenej Remišovej praskli nervy: Napadli jej rodinu, v noci lietali kamene! Zbabelci, odkazuje útočníkom

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – To, že politikov veľa ľudí takpovediac „nemusí“ je fakt. Je pritom jedno, z ktorého tábora sú a aké názory presadzujú – kritiku si vypočujú snáď všetci. Pokiaľ však neostane len pri nej a prerastie na ataky, či už slovné, alebo nebodaj aj fyzické, všetká „sranda“ končí. Svoje o tom vie aj poslankyňa Veronika Remišová (Za ľudí).

Archívne video: Veronika Remišová považuje blokovanie schôdze za popretie parlamentnej demokracie

Veronika Remišová považuje blokovanie schôdze za popretie parlamentnej demokracie (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Politička prezradila, že v noci z piatka na sobotu niekto hodil do okna rodičov jej manžela kameň. Na úplne normálnom, pokojnom sídlisku, kde sa nasťahovali pred 40 rokmi a doteraz nemali žiadne problémy. Preľaknutá mama v noci písala, či sme v poriadku my dvaja,“ uviedla Remišová.

 

Zbabelci, prestaňte si vylievať hnev na iných a už vôbec nie na rodičoch! Dnes v noci hodil niekto do okna manželovým...

Posted by Veronika Remišová on Saturday, June 10, 2023

„Zbabelcovi“ zo sídliska poslala jasný odkaz. „Ak chce hádzať kamene, nech kľudne príde za mnou a vyleje si svoju frustráciu a agresivitu u mňa. Moja kancelária je verejná, v pondelok sa môže zastaviť v parlamente. Ale útočiť na starších ľudí, dôchodcov, ktorí celý život poctivo pracovali, je tá najzbabelejšia a najprimitívnejšia forma agresie,“ povedala rozčúlene. „A žiadne kamene mňa, ani kolegov v strane ZA ĽUDÍ neodradia od zápasu za lepšie Slovensko bez korupcie!,“ dodala.

 

Viac o téme: Rodinaútok Veronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu