Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Popletená Dara Rolins: Ani sama nevie, kto sa jej vlastne páči!

Dara Rolins a Vladimír Bančanský. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Vladimír Bančanský.

KOŠICE – Skladala komplimenty! Dara Rolins (36) na košickom kastingu Česko Slovenskej SuperStar chválila viac výzor ako spev. Jednému zo súťažiacich dokonca prezradila, že je jej typ. Zaujímavé však je, že bol pravým opakom jej partnera Matěja Homolu (35).

Chcela iného! Dara Rolins si zrejme ako dievča vysnívala tmavý typ muža. A kedysi s takými aj chodila, napríklad so Sagvanom Tofim či Petrom Vlasákom. Potom však prišli blonďáci – Jaroslav Bednář a nakoniec jej súčasný partner a otec jej dcérky Laury Matěj Homola.

No zdá sa, že Dare sa stále páčia skôr tmavovlasí muži! Dokázala to aj počas Česko Slovenskej SuperStar pri najdiskutovanejšom adeptovi košického kastingu. Vladimír Bančanský postúpil aj napriek tomu, že spievať nevedel. Postup mu zabezpečilo napínanie svalov. A na Daru zrejme zapôsobil celkovo svojím výzorom. „Oni vedia, že si môj typ,“ povedala mu, keď mužská časť poroty vyzvala práve Daru a jej kolegyňu Martu Jandovú, aby sa k Vladimírovi vyjadrili. Žeby mal Homola zbystriť svoju pozornosť?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu