Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podvodník Šabrňák naštval Daru: Je to od neho neskutočne drzé!

Marta Jandová, Zdeněk Šabrňák a Dara Rolins. Zobraziť galériu (6)
Marta Jandová, Zdeněk Šabrňák a Dara Rolins.

PRAHA – Pohŕda ním! Porotkyňu Česko Slovenskej SuperStar Daru Rolins (35) veľmi nahnevalo počínanie Zdeňka Šabrňáka (17) na brnianskom kastingu. Mladík vydával cudziu pieseň za svoj výtvor, čo speváčka považuje za drzosť. Zdeněk totiž postúpil len preto, že vyzeral ako schopný muzikant! Topky.sk vám prinášajú názory Dary Rolins aj Marty Jandovej.

Vytočil ju! Podľa Dary Rolins nič neospravedlňuje to, že Šabrňák na kastingu vydával pieseň kapely Mezitím za vlastnú tvorbu. „Som prekvapená, zhnusená a naštvaná. Nebojím sa to povedať, že postúpil len kvôli tej piesni,“ prezradila nám porotkyňa.

Podľa Dary mal Zdeněk naozaj namále. Hoci spieval pekne, na SuperStar to vraj nebolo. „Takých je milión! O jeho postupe rozhodla skutočnosť, že bol autor, lebo práve takí majú šancu prežiť a vyvíjať sa. Veď ja sama som povedala, že tá prvá pieseň mu nešla. A naozaj neviem, či by postúpil, keby nedal tú akože vlastnú tvorbu,“ tvrdí Rolins.

Porotkyňa je na mladého speváka taká nahnevaná, že mu adresovala dosť ostré slová. „Bolo to od neho neskutočne drzé. On nemá miesto v šoubiznise. Aj keď je to bahno, ale hrá sa v ňom fair play,“ odkázala takto Zdeňkovi.

Za mladým spevákom ale prekvapujúco stojí Marta Jandová. „Klamal a nie je v poriadku, že si vymyslel, že je to jeho skladba. Ale páčil by sa nám aj tak. Veď je to spevácka, nie skladateľská súťaž,“ myslí si Jandová. Ako však dokázal náš rozhovor s Darou Rolins, vôbec to tak nie je. Nastáva teda otázka, či tento malý podvodník nakoniec nerozháda porotu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu