Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Záhadná smrť policajta Milana (†48) v Zl. Moravciach: Nové fakty, zapletený do úplatkárskej kauzy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

ZLATÉ MORAVCE - Prezidiálni policajti majú plné ruky práce. Vyšetrujú záhadnú smrť svojho kolegu. Milana našli včera popoludní v kaluži krvi v Zlatých Moravciach.

Milan (†48) bol pátrač Prezídia policajného zboru. Jeho bezvládne telo našli okolo jednej popoludní v záhrade rodinného domu. Na miesto dorazili bezprostredne po ohlásení privolaní záchranári: "Po príchode sme už, žiaľ, mohli skonštatovať len smrť u 48-ročného muža, nejavil známky života," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Prípad okamžite prevzala Inšpekcia ministerstva vnútra. "Policajt bol obvinený z trestného činu korupcie, v prípade však naďalej pokračuje vyšetrovanie, pretože je obvinená ešte jedna osoba," uviedla hovorkyňa Ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. Podľa medializovaných informácií sa vedľa nebohého našla zbraň. Milan bol vyšetrovaný Inšpekciou ministerstva pre úplatky. 


Prečítajte si aj:

Elitní policajti zverejnili VIDEO z Behanovho zatýkania: Škaredý budíček pre väzňa na úteku


Na miesto včera dorazili aj pyrotechnici, dvaja policajti ostali na mieste do večerných hodín, dnes sú tam opäť. "Vyšetrovateľ Inšpekcie Ministerstva vnútra SR začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia," uviedla Dobiášová a doplnila: "V tejto chvíli naďalej pokračujú procesné úkony, policajti sú na mieste činu."

Smrť ostáva záhadou

"K podrobnostiam zabitia sa budeme vedieť presne vyjadriť až po výsledkoch pitvy," vysvetlila policajná hovorkyňa. Milan bol zaradený na Úrade kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru na Odbore pátrania. V Policajnom zbore bol 23 rokov. 

Viac o téme: VyšetrovateľPolícia Zlaté Moravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu