Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodinná tragédia v Malých Uherciach: František (†44) bodol manželku (42), potom sa obesil

Ľubica pracuje ako krčmárka
Ľubica pracuje ako krčmárka (Zdroj: Foto: Facebook/ Lubica)

MALÉ UHERCE - Smutný prípad rodinnej tragédie riešia policajti z Partizánskeho. Ešte v pondelok v noci cestou z práce napadol manžel svoju manželku a bodol ju. Žena skončila v nemocnici, po mužovi sa zľahla zem. Po pár dňoch prišlo mrazivé prekvapenie.

Incident sa stal ešte v noci z nedele na pondelok. František (†44) čakal na svoju manželku Ľubicu (42) cestou z práce. Skočil jej do cesty a surovo bodol. "Muž ženu pichol 10. októbra po polnoci do oblasti brucha, pričom jej spôsobil bodnú ranu širokú asi tri centimetre," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička. 

Na mieste zasahovali bezprostredne po ohlásení privolaní záchranári. "42-ročnú ženu sme s otvorenou ranou v oblasti brucha previezli pri vedomí do nemocnice v Partizánskom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Našťastie, Ľubica je z najhoršieho von. "Vyšetrovateľ z Partizánskeho začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví," doplnil Kudlička. Po manželovi sa ale zľahla zem. Polícia rozbehla intenzívne pátranie. V stredu ráno, ale prišla šokujúca správa. Františka našla dcéra obeseného v hospodárskom objekte. 


Prečítajte si aj: 

Rodinná tragédia pri N. Zámkoch: Sebastiánko (†3) sa hral v izbe, nočná mora rodičov sa naplnila


Ľubica pracuje v dedine ako krčmárka. Pod rodinnú tragédiu sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísala manželova žiarlivosť. Podľa profilu na sociálnej sieti má Ľubica dve deti. 

 

 

 

 

 

 

 

​ 

Viac o téme: VraždaPokusSamovraždaMalé Uherce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu