Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mamička Čírová: Nechala sa vylepšiť!

Mária Čírová so starým a novým účesom. Zobraziť galériu (11)
Mária Čírová so starým a novým účesom.

BRATISLAVA – Zverila sa do rúk odborníkov! Speváčka Mária Čírová (22) sa najnovšie môže pochváliť vylepšeným imidžom. Len pred pár dňami totiž zasadla do kaderníckeho kresla. Čo na takúto premenu hovorí jej partner Maroš Kachút (35)?

Túžila po zmene! Speváčka Mária Čírová je známa tým, že rada skúša extravagantné účesy. Na nedávnej tlačovej konferencii k charitatívnemu projektu prekvapila novým strihom svojich blonďavých vlasov. Štýlová ofina výrazne pridala mladej mamičke na atraktivite.

Ako nám Čírovej partner prezradil, jej nový účes sa mu pozdáva. „Mám pocit, že sa jej to takto hodí. Aj Mária je spokojná,“ poznamenal Maroš, ktorý spoločne so speváčkou vychováva syna Huga.

Keďže sa blondínka v tomto roku stala ambasádorkou charitatívnej kampane, plní si povinnosti z toho plynúce. Už v pondelok odletela do Kambodže, kde sa zdrží až do nedele. Maroša sme sa opýtali aj na to, ako zvláda rodičovské povinnosti. „Striedame sa s Máriinou mamou, teda s babkou. Keď si ja vybavím všetky pracovné povinnosti, idem hneď za nimi,“ poznamenal hudobný producent.

Čo na nový účes speváčky Márie Čírovej hovoríte vy? Vyjadrite svoj názor hlasovaním v ankete!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu