Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Predná a Čírová ako z iného sveta: Do čoho ich to navliekli?

Mária Čírová a Zdenka Predná v silvestrovskom programe. Zobraziť galériu (3)
Mária Čírová a Zdenka Predná v silvestrovskom programe.

BRATISLAVA – Zmenili ich! Zdenka Predná (26) a Mária Čírová (22) sa predstavia v tohtoročnom silvestrovskom programe televízie Markíza. Spev však nebude to jediné, čo interpretky predvedú. Diváci sa môžu tešiť aj na nevšedné módne kreácie.

Televízia Markíza má na posledný deň v roku pripravený pre svojich divákov program s názvom Silvestrománia. V ňom sa okrem iných predvedú aj speváčky Zdenka Predná a Mária Čírová. Tie však nezaujmú iba svojím vystúpením, ale aj imidžom. Prvá spomínaná interpretka totiž vybehne na pódium v širokých hiphoperských nohaviciach, botaskách a s predĺženými vlasmi. Mária Čírová sa bude pre zmenu nápadne ponášať na vílu Amálku. V rozpustených vlasoch zasadená čelenka a krajkované šaty... výzor á la rozprávková bytosť. 

Topky.sk v súvislosti s netradičnými outfitmi zisťovali, kto ich dievčatám vyberal. „Kostýmy účinkujúcich pripravoval tím štylistov a vizážistov tak, aby dotvárali obsah zábavného silvestrovského programu,“ prezradila nám PR manažérka Markízy Lea Vajdová. Zaujímalo nás preto, ako sa účinkujúce v oblečení cítili. „Všetko okrem trička bolo moje. Aj nohavice. Každý, kto ma trochu viac pozná, vie, že takéto nosím od svojich šestnástich rokov. Nemala som s tým problém,“ povedala Predná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu