Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Mladík dostal doživotný zákaz vstupu do posilňovne: Kvôli vrcholne nechutnému aktu pred ženou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Dwayne Midnight)

JUŽNÁ AFRIKA - Muž si vyslúžil doživotný zákaz vstupu do posilňovne po tom, ako masturboval pri pohľade na cvičiacu ženu. Jeden z prítomných celý incident zaznamenal a video zverejnil na internete. Chlapík svojím nevhodným správaním pohoršil ľudí na sociálnej sieti.

V posilňovni siete Virgin Active v Južnej Afrike došlo k bizarnému incidentu. Neznámy chlapík začal onanovať priamo pred očami ostatných ľudí. Pozeral sa pritom na ženu, ktorá pred ním drepovala. Nechutný moment zaznamenal jeden z prítomných na mobil a zábery následne zverejnil na internete. 

VIDEO Mladík dostal doživotný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Dwayne Midnight)

Video zobrazuje muža sediaceho na podložke, pričom v jednej ruke drží telefón a druhú ruku má položenú na genitáliách. Napriek tomu, že si cez rozkrok prehodil uterák, aby pred zrakmi ostatných utajil svoj zámer, nepodarilo sa mu to. "Chcem, aby sa tvár tohto muža dostala do virtuálneho prostredia. Stalo sa to v posilňovni Virgin. Absolútne nechutné správanie," znie titulok videa, ktoré si do týchto chvíľ pozreli už desaťtisíce užívateľov. 

Učiteľ mal na hodine opravovať testy, namiesto toho si rozopol nohavice: Študenti len otvárali oči

Hovorkyňa siete fitness centier Carla Whiteová uviedla, že hneď, ako dostali kópiu videa, spustili vyšetrovanie, aby zistili identitu úchyláka. Keď sa im to podarilo, okamžite zrušili jeho členstvo a udelili mu doživotný zákaz vstupu do priestorov. "V súčasnosti uvažujeme nad trestným stíhaním," dodala hovorkyňa. 

Viac o téme: PosilňovňaJužná afrikaMasturbovanieúchylák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu