Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Učiteľ mal na hodine opravovať testy, namiesto toho si rozopol nohavice: Študenti len otvárali oči

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Farfield Police)

CINCINNATI - Študenti na strednej škole sa sťažovali na učiteľa, ktorý sa správal nevhodne na vyučovacej hodine. Namiesto učiteľskej práce mal masturbovať pred žiakmi. Študenti predložili usvedčujúci dôkaz, učiteľa natočili na video.

Hodina vyučovania na strednej škole v americkom Cincinnati sa skončila škandálom, informuje Cincinnati Enquirer. Zastupujúci učiteľ Tracy Abraham zadal v utorok študentom samostatnú prácu a namiesto pedagogickej práce si rozopol nohavice. Opravu testov nahradil masturbáciou. V minulosti by sa podobný prečin dal ťažko dokázať, ale úchylného učiteľa natočil jeden študent na video.

Učiteľ mal na hodine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Fox 19 Web Staff/ Video Grab)

Študenti neváhali a onanistu nahlásili na riaditeľstve školy. Nadržaný učiteľ musel okamžite opustiť budovu školy. Vedenie s ním okamžite ukončilo pracovný pomer a zakázalo mu vstup do budovy. Na učiteľa sa doteraz žiadny študent nesťažoval a riaditeľ neverí, že by mal učiteľ pohlavný styk s niektorým zo žiakov.

Polícia previnilca zatkla a obvinila z verejného pohoršenia. O jeho treste rozhodne súd 15. januára. Učiteľa sa zastal jeho otec: „Tracy s týmto nikdy nemal problém a nemyslím si, že sa to skutočne stalo.“ Sudca zakázal mužovi vstup do všetkých budov a inštitúcií, kde sa pohybujú osoby mladšie ako 18 rokov.  

Viac o téme: UčiteľŠkandálMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu