Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrôzostrašné VIDEO: Dym a panika na palube obľúbenej nízkonákladovky, cestujúci opísali chvíle hrôzy

Desivé video z paluby lietadla Ryanair
Desivé video z paluby lietadla Ryanair (Zdroj: Youtube/Rumble Viral monkey)

BUKUREŠŤ - Agentúra Reuters zverejnila hrôzostrašné video z paluby lietadla spoločnosti Ryanair. Na videu, ktoré bolo nakrútené krátko po štarte panuje medzi cestujúcimi strach a panika. Oblaky šedého dymu sa šírili vo vnútri lietadla, cestujúci kričali a plakali od zdesenia a kyslíkové masky nechceli vypadnúť.

archívne video

Slovensko odoslalo do Sýrie lietadlo s humanitárnou pomocou, uviedol Mikulec (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Na letisku v Bukurešti a na palube lietadla Ryanair sa objavil dym neznámeho pôvodu, ktorý vydesil všetkých cestujúcich, informoval britský Independent. Na videu počuť plač a krik cestujúcich. Z dostupných informácií vyplynulo, že stroj sa musel aj s cestujúcimi vrátiť na letisko, ale kapitán nevedel podať informácie, čo bolo dôvodom tejto hrôzostrašnej udalosti. Pozornosť ľudí upútal aj fakt, že pasažierom nevypadli kyslíkové masky. Jeden z cestujúcich dokonca zápasil s priehradkou nad hlavou a snažil sa ku kyslíkovej maske dostať silou.

Let do Londýna na letisko Stansted bol odrieknutý, a podľa spoločnosti Ryanair mohlo ísť o rozmrazovaciu kvapalinu, ktorá vstúpila do klimatizačného systému. 169 pasažierov a štyria členovia posádky potom nastúpili do náhradného lietadla, ktoré odštartovalo neskôr. Dym na palube lietadla je stále predmetom vyšetrovania.

 

Viac o téme: DymLietadloPorucha lietadlaKyslíkové maskyúnik z lietadla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu